#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Sol kanat yada sol bekte oynarsa böyle olur.

Real Madrid maçında ki halinden eser yoktu. Sağ bekte oynamalı kesinlikle.

Çağlar-Servet-Ujfa-Eboue

sag bek, zorunlulukta da sag acik

eboueyi orta sahaya yazan reyisler falan vardi

metanet diliyorum (metan gazi)

Ne oldu bu adamı transfer edildiğinde hucumun sağına soluna yazan arkadaşlar nerelerde??? Jokermiş,,Bu adamdan bekten başka birşey olmaz dediğimizde sen çok mu biliyorsun diyenler nerelerde acaba!! Almadınız Keita'yı üç beş kuruş için şimdi ararsınız ey yönetim!!!

Sol kanat olarak alacağımıza hiç almasaydık daha iyi.Resmen elimizdeki adamların değerini düşürüyoruz.

Bu maç çok etkisizdi.Bekleyip görmek lazım.

Arka arkaya bu kadar saçmalayan bir adam daha görmedim. Yürüyedur Şerif

Bu forumda bir yönetici yok mu?Her yoruma,herkesin ama herkesin yorumlarına abuk sabuk seslerle yorum yaptığını zanneden biri var bu forumda ama kimse ona dur demiyor.Eğer siz bekleyecekseniz bizde burda onun seviyesinde cevaplar verelim isterseniz.Benim yorumlarıma katılmıyorsa neden katılmadığını yazsın ama pfff,fran fran,büyük harflerle yazmalar izdivaç programları gibi laflarla değil onu muhatap almıyorum şimdilik ama devam ederse bende onu takip edip aynen onun seviyesizliğinde yorum yaparım haberiniz olsun.

Şerif Vural efsanesi yeni sezonun ilk maçıyla geri dönmüş. :D

Bu forumda bir yönetici yok mu?Her yoruma,herkesin ama herkesin yorumlarına abuk sabuk seslerle yorum yaptığını zanneden biri var bu forumda ama kimse ona dur demiyor.Eğer siz bekleyecekseniz bizde burda onun seviyesinde cevaplar verelim isterseniz.Benim yorumlarıma katılmıyorsa neden katılmadığını yazsın ama pfff,fran fran,büyük harflerle yazmalar izdivaç programları gibi laflarla değil onu muhatap almıyorum şimdilik ama devam ederse bende onu takip edip aynen onun seviyesizliğinde yorum yaparım haberiniz olsun.

sov yapma cnm

Bu adam sağ kanatta rahat oynar; kabahat onu solda oynatanda..

Ulan joker diye de bokunu çıkartmayın adamın sahada be , 90 dakika da 9 farklı mevkide oynadı adam resmen. Bu nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. Adam yeter lan artık deyip sahadan çıksa haklıdır bir yerden sonra.

Joker adam dediysek, sağ bekte iyi oynar, yeri geldi mi sağ önde de oynar dedik. Adam ilk maçtan sol acık , sol ic , sol bek , ara ara sağ kanat neresi varsa gitti geldi.

Tabi ki düşük performansının 1. sebebi bu değil ancak bir yerden sonra oyuncudan da imkansızlar beklenmemeli.

Geri
Üst Alt