#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Aynı rahatlık Sabri'ye verilse Eboue'den kat kat iyi oynar. Eboue defansta yok aslında, sağ kulvarda bekçilik yapıyor, bazen ileriye çıkıyor o kadar. defansta Sabri gibi çok yönlü, her yere cankutaran gibi koşan, rakibe kayan bir futbolcu değil ve Galatasaray takım ruhu yok. Semih bu yükü uzun kaldıramaz, önünde iki Beckenbauer, yanında girişmeyen Eboue... Kendi kalesine gol atması normal sayılır. Eboue aklına eserse sezon sonu çekip gider kendini göklere çıkaranları anmaz bile. Biz kendi evladımızı kullanıp çöpe atmayalım, bizim için akıttığı terleri toplasan Aslantepe çimleri göl olur.

Abi ne ayaksını sen ya.

Her yerde aykırı yorum yapıyorsun.

Sabri mi cankurtaran ?

Önce kendi bekini kurtarsın.

sakatlanmış dünki maçta bugün mr çekilmiş zorlanma varmış

Aynı rahatlık Sabri'ye verilse Eboue'den kat kat iyi oynar. Eboue defansta yok aslında, sağ kulvarda bekçilik yapıyor, bazen ileriye çıkıyor o kadar. defansta Sabri gibi çok yönlü, her yere cankutaran gibi koşan, rakibe kayan bir futbolcu değil ve Galatasaray takım ruhu yok. Semih bu yükü uzun kaldıramaz, önünde iki Beckenbauer, yanında girişmeyen Eboue... Kendi kalesine gol atması normal sayılır. Eboue aklına eserse sezon sonu çekip gider kendini göklere çıkaranları anmaz bile. Biz kendi evladımızı kullanıp çöpe atmayalım, bizim için akıttığı terleri toplasan Aslantepe çimleri göl olur.

Fenerli arkadaşımız gelmiş bu arada Serkan Kurtuluş >Eboue'den.

Sen geçen gün "futbolu fazla takip etmiyorum, fazla anlamıyorum" dememiş miydin? Anlamadığın bir konuda fazla konuşma bence.

Ne diyorsun sen ya gerçi o anlamadığım futbol bilgisini seninle kıyaslamam bile.

Geçen tartışmada yuttuğun kelimeler içine oturmuş gibi gözüküyor liseli genç ama lütfen benden uzak ol.

Tamam mı ?

rhyid-thumb-up-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-240.gif

Ne diyorsun sen ya gerçi o anlamadığım futbol bilgisini seninle kıyaslamam bile.

Geçen tartışmada yuttuğun kelimeler içine oturmuş gibi gözüküyor liseli genç ama lütfen benden uzak ol.

Tamam mı ?

rhyid-thumb-up-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-240.gif

Bana senin tarafından bir tane yutturulmuş bir şey göster, özür dileyeceğim senden. Ben sana o gün lafları koyunca sen "futboldan anlamıyorum, fazla takip etmiyorum. İddialı değilim" diyerek ne denli g.t olduğunu gösterdin zaten. :asd: :asd: :asd:

Futboldan anlamadığını söylemiştin de, bu kadar da belli etme yine de. Hem antu'ya fln malzeme veriyorsun şu yorumlarınla.

Belli de ediyorum iddia'da ediyorum sağ bekte Eboue,Ramos'dan iyi bu kadar. Net.

Eğer Antu'dakilerde buraya bakıyorsa onlarında sülalelerini anıyorum.

Bana senin tarafından bir tane yutturulmuş bir şey göster, özür dileyeceğim senden. Ben sana o gün lafları koyunca sen "futboldan anlamıyorum, fazla takip etmiyorum. İddialı değilim" diyerek ne denli g.t olduğunu gösterdin zaten. :asd: :asd: :asd:

Alıntı yap o mesajı seviyesiz liseli kardeşim.

Ayrıya bu cümleyi ben kursam 2 ay uzaklaştırma alırım forumda.Ne yapacaklar bakalım sana.

İkili tartışma ve argo konuşmaya devam edenler uyarıdan sonra devam ederlerse konudan uzaklaştırılırlar bilginize.

İlk golde takipçiliği süperdi zaten kalite kokuyor her hareketi biraz yorgundu ama helal olsunu haketti.

Bu forumda efsanesin yemin ederim, üstüne gelmedi daha.

Oha seninle Sabri'yi bir tutanlar var ileride Messi ile Emre'yi de karşılaştırıp Emre'yi daha iyi bulanlar olacak ben artık hazırım.

Alın bunu. Bunu alın burdan.

Not: Şaka olmalı bu mesaj.

Emre'ye yüklenmeyin lan, ben de üstüne gittim ama hatamı farkettim şu an. Orduspor'un oyuncusu Gosso'yu kesememiş bir adam Eboue, haklı yani Emre kardeşimiz.

Kusura bakma reis, çok büyük hata ettik hepimiz sana. Müthiş bir geniş bakış açın var, takdire şayan.

Belli de ediyorum iddia'da ediyorum sağ bekte Eboue,Ramos'dan iyi bu kadar. Net.

Eğer Antu'dakilerde buraya bakıyorsa onlarında sülalelerini anıyorum.

Sen Ramos'un sağ bekte oynadığı maçları şöyle tekrar tekrar iyi bir izle,irdele en iyisi.Ramos insanüstü bir futbolcudur abicim.Sağ bek, sol bek, stoper hiç fark etmez o adam için.Çatır çatır oynar,üstüne de kimseye laf söyletmez.

Geri
Üst Alt