#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Bugün yaptığı hataları Sabri yapsaydı, vatan haini ilan edilirdi. Ama siyahi ve yabancı oyuncu olması onu eleştirilerden kurtarır. Hatta birazdan gelir ''aslanım sahanın en iyisiydi'' yazan bile olur.

Joker filan değil. Ya sağ açık yada sağ bek olmalı. Diğer tüm mevkilerde sırıtıyor.

İhtiyaç açısından son derece gereksiz bi transferdi ama ben yine de çok başarılı olacağını düşünüyorum.

4-4-2'nin sag kanadina cuk diye oturur bu adam.

Sağ bek oynasın, Terim dönerse 4-4-2'nin sağ kanadında oynasın ama sol forvet ve ortada oynamasın lütfen. Oralarda daha iyi oynayacaktır.

Eboue yerine Keitayı alacaktık valla ya..Sağ bek adamla hücum yapmaya çalışıyoruz..Keita eboueyi top diye oynar..

Eboue_27 Emmanuel Eboue

A lot of people asking about my foot - it's ok I've got another one haha #tooPumped

Fırlama gibi biraz :asd:

Sağ bekte izleyebilseydik hayırlısıyla :) Gücünü çok iyi kullanıyor ama yaratıcılık özellikleri eksik olduğundan ofansta zorlanıyor.

Adam basbas bağırıyor çizgi adamıyım diye,hareketleri,bileklerinin kullanışı falan tamamen çizgi oyuncusu olduğunu belli ediyor.Sabriden sonra sağbek de dani alves etkisi yaratacak ama terim izin vermiyor sağolsun.

Sağbekse sağbek oynasın. Orta sahayı benci futbolyla daha fazla bozmasın. Sabri orta sağda oynar.

Eboue

Sabri Yekta Selçuk Çolak

Sercan Elmander

Takım 4-4-2, Eboue'de sağ kanatta oynamalı.

Harika oynadı çok güçlü , çok sağlam basıyor ayaklarını yere ...

Bencilin teki. Sercan&Elmander birkaç dakika içinde iki gol attırıp maçı çevirmese aynı şeyleri yazarmıydın acaba?

Bencil mi ? Allah aşkına biraz insaf ya insaf adamın 1 şutu veya 2 şutu var . Ya bir adam eksiltip pasını atıyor yada tek pas yapıyor . Bu maç berabere de bitse ben buları yazardım . Çok çok iyi oynadı Allah bozmasın .

4-4-2 de sağ bekten başka yeri yok zaten.Belki Kazımın yerine kanata geçebilir.Elmander,Sercan ileri 2li kanatlarda Riera,Kazım Ortada Melo Selçuk bekte Hakan,Eboue göbekte Servet/Gökhan,Ujfa/Semih oynar.

Geri
Üst Alt