#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Bencil mi ? Allah aşkına biraz insaf ya insaf adamın 1 şutu veya 2 şutu var . Ya bir adam eksiltip pasını atıyor yada tek pas yapıyor . Bu maç berabere de bitse ben buları yazardım . Çok çok iyi oynadı Allah bozmasın .

Başka anlamlarda bencil Eboue, arkadaş ondan bahsediyor. Ne yemeğini paylaşır, ne de derdin oldu mu gelir. Herşeyi çevresinden bekler, kendine iş düştü mü kılını kıpırdatmaz. Böyle bir adam Eboue.

Herhalde.

Maçta bir bencilliğini göremedik çünkü.

4-4-2 'nin sağında daha iyi olur. Bana göre ortalama oynadı.

Refik abi ben nedense çok beğendim . Cidden iyi oynadı abi . Gerek soğuk kanlı hareketleri arada kaleyi yoklayışı ara pasları çok iyiydi Allah nazarlardan saklasın ...

Bence bu adam sağ back oynasın bizim için en iyisi

Refik abi ben nedense çok beğendim . Cidden iyi oynadı abi . Gerek soğuk kanlı hareketleri arada kaleyi yoklayışı ara pasları çok iyiydi Allah nazarlardan saklasın ...

Daha fazla şeyler bekliyorum. Melo gibi arada yardırması duvar pası, ara pası, top kapma. Hem çok güçlü hem de çok teknik bence bunları yapabilecek bir adam. İlk 30 dk çok iyiydi sonra yavaşça kaybolmaya başladı. Yine de kötü değil bence faydalı olacak.

4-4-2'nin sağında çok verimli olur bence. Tabi en verimli olacağı mevki sağ bek.

Kazımın yerinde oynar ancak..Kaptan sakatlanmadıkça kendi yerinde göremeyiz..

Daha fazla şeyler bekliyorum. Melo gibi arada yardırması duvar pası, ara pası, top kapma. Hem çok güçlü hem de çok teknik bence bunları yapabilecek bir adam. İlk 30 dk çok iyiydi sonra yavaşça kaybolmaya başladı. Yine de kötü değil bence faydalı olacak.

Haklısın abi . Ben çok beğendim hele ki kanatta daha iyi olacaktır .

Adamın işi sağbeklik. Ama Terim onu ordan oraya süründürüyor. Gereksiz ve tipik Terim maceracılığı.

bu adam ofansif orta saha degil. bir yere kadar iyi oynayabilir orda. bu adam sag bek kardeşim. sag bek oynamalı. hem orda daha etkili olacagından eminim. adamın iyi futbolcu oldugu belli. ama hoca adamı kötü yapmaya calışıyor. bir zahmet sabri oynamıyıversinde bekte eboue oynasın.

adam bağırıyor beni sağbek oynat hoca diye...

Öncelikli olarak sağbekte denenmeli. Forvet arkası gibi maceralara gerek yok.

Joker diye aldık sahte okey çıktı

1288693506_soccer-player-pushed-down-the-stairs.gif

bu eboue arsenal'de ki eboue mi diye soracaksınız.....hayır bu eboue arsenal'de ki eboue'nin kardeşi.....

biz bu eboue'yi sarımsaklasakta mı saklasak,sarımsaklamasakta mı saklasak....

bu adam orta sahada faydalı olamayacak gibi görünüyor.bekte oynamalı

Geri
Üst Alt