#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Şu adam artık lütfen kendi bölgesinde oynasın.

kendi mevkisinde oynasin diyorsunuz ama o zaman sabri nerde oynayacak? ortasahaya sabriyi koyar o zamanda :(

Keske sutu gol olsaydi.

Dünkü maçın tartışmasız en iyisiydi sürekli mücadele etti.

Elinden geleni yaptı bence.

İlk defa olumlu sinyal verdi ama hala beklediğimin çok altında oynuyor.

hoca cek eboue sag beke sabriden daha verimli olur

"Arsenal göndermek istiyordu, bize kakaladılar" diyenlerin Arsenal taraftarı hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığının kanıtıdır.

Arsenal forumlarında da Eboue'nin gönderilmesi üzerine büyük bi tepki vardı..

G.Saray’ın sezon başı büyük uğraşlarla transfer ettiği Fildişili oyuncusu Eboue, Arsenal taraftarının gündeminde ilk sırada yer alıyor

Çarşamba günü Marsilya ile Arsenal arasında oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, 90+2. dakikada Ramsey’in golüyle Londra ekibinin kazandığı karşılaşmada tribünlerde asılan Emmanuel Eboue ile ilgili “Eboue’yi geri istiyoruz” pankartı damgasını dikkat çekti.

"Eboue'yi geri istiyoruz" | Sporbucks.com

evet hücumda cok verimli olmayabilir ama dün bence bizdeki en iyi adamdı. adam bikere bek. adam bek dışında her yerde oynadı. dün attıgı şut gol olsa kahramandı burda. ben rieraya takıldım agır olabilirsin ama bukadar ruhsuz olamazsın.

en iyidi o sutu gol olsa suan konusuluyordu

Nasıl Fenerbahceli sağ bek Gökhan Gönül'den sağ kanat ve ön libero olmuyorsa Eboue'den de olmuyor aga.

Joker sıfatı fazla abartılmış. Tek maç iyi oynayıp göz boyayan 3 maç bizi çıldırtan Sabri yerine sürekli sağ bek oynamalı. Ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz. Taraftar harcıyor şuan Eboue'yi. En çok ona üzülüyorum. Fatih Terim'de bazı şeyleri görmeli.

taraftarın harcamadığı adam mı var, iğrenç bir tüketici kitlesi.

taraftarın harcamadığı adam mı var, iğrenç bir tüketici kitlesi.

Sende her Ingiltere'den gelen yabancıyı ölümüne savunuyosun. Ne var bu Ingiltere'de anlayamadım gitti. Eboue suana kadar yetersiz gözüktü. Son mac'ta hafif bir kıpırdama var. Adamı hemen asmak yersiz belki ama iyiyse iyi kötüyse kötüdür.

Geri
Üst Alt