#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

adamı bi orda bi burda oynatmak olmaz.bek adamı olarak düşünülmeli.sag veya sol bekte denenmeli.devre arası pino veya culiodan biri dönsün acık için

Yahu, adam kendi mevkiinde bile oynayamazken bi de sol bekte mi oynatalım?Ayrıca Culio kanat oyuncusu olmaz.Gerçi Culio Rieranın sol kanatta oynadığından daha etkili olur ya.

Siirt Jetpa'ya hediye edelim.

Hoca ısrarla istedi joker adam heryerde oynar.....Yazık

kara balon olma yolunda liderliği kimseye kaptırmamaya devam edersen ocak ayında sen de riera ile beraber topla bavullları.

Sahada ne yaptığını kendisi bile bilmiyordur eminim...

Bugün bu hakemler yüzünden hiçbir futbolcuyu eleştirmiyorum.

Bu adam sağbek dışında hiçbir yerde zorda kalmadıkça oynatılmamalı.Kendisinin bir suçu yok bu konuda elinden geleni yapıyor işte.

2.yarında fena bulmadım aslında ben. Sabri daha önde gibiydi Eboue sağ geride durdu. Bence bek oynadıkça kendine gelir Eboue lan bu.

Gereksiz eleştiri mağduru olan futbolcu.

Çünkü gerçekten verimli olduğu bölge hariç her bölgede oynuyor.

Elinden geleni yapmaya çalışıyor ancak her futbolcunun bir kapasitesi var.

Eboue de sağ bekte oynadığı sürece ligin en iyi sağ bek futbolcusu, açık ve net.

Bu adam yerinde oynamıyor bence, sağ bekde oynamalı ancak sabride baya formda iyi oynuyor bek de.

Sağ açıkta adam gecemediği icin kızamam ben Eboue'ye, su zamana kadar kendisinden fazla şeyler bekledik, bu saatten sonra da artık Eboue'yi eleştirmeye gerek yok, önümüzdeki maçta nasıl olsa sağ bekte izleyeceğiz artık kendisini, hakkında yorum yapmak isteyenler o günü beklesin.

hala kondisyon problemi var gibi ayrıca bu adamdan ofansif bir oyuncu olması beklemek fazla iyiniyetli olur..

Çok umutluydum lan bu adamdan. Tam bizim şike liginin topçusu diyordum :o

bu adam istediğim sağ bek tarzında değildi ama bu kadar da kötü oynamamalı geldiği günden beri bir tek real madrid maçında güzel bir hareket gördüm orta saha oynaması da biraz performansını etkiliyor tabi

Geri
Üst Alt