#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Önümüzdeki maçta 90 dakika sağbek oynayacak. Ama kimse umutlanmasın Ali Turan kadar başarılı olur. Eğer bir sonraki maçta Sabri sağ açıkta oynarsa, Sağbekteki Eboue Sabri'nin hücum gücünü düşürür, cünkü yavaş Eboue'ye çok defa yardıma gitmesi gerekecektir Sabri'nin.

Benim hala umudum var isyan etsem de isteğim kadar....

8 haftalığına transfer edilmedi heralde bu babayiğit değil mi sarı-kırmızıdaşlar?

Sağbekte görelim birde, adam ne oynayacağını şaşırdı geldiğinden beri.

Bu adam ve rieraya verdiğiniz parayla adam gibi bir sol açık almalıydınız ey yönetim.

Sağ bekten başka yerde oynama diyoruz da şeytan tüyü var galiba, sakatlıktı oydu buydu derken yine oynuyor adam.

Sudan çıkmış balığa döndü kara adam.Her yerde oynatılıyor mübarek.

son 2-3 maçtır sabriyi sağbekte türkiye sınırları içinde kesecek yerli-yabancı herhangi bir adam yok.

hayretle izliyorum sabriyi.

yahu savunma yaptiginimi gordunuz

sag acikta yaptiklarina gore iyi oynuyor diyoruz hepimiz sabriye

maca agirligini eboue sag beke gecince koydu sabri zaten

olcanin orayi yol gecen hani yaptigindan haberiniz yok galiba mac boyu

ben kesinlikle eboue sagbek olmali diyorum

2.yarı iyiydi beyler adam net sağ bek işte joker falan diye işin kakası çıktı iyice. Sürekli sağ bek oynamalı artık.

2.yarı iyiydi beyler adam net sağ bek işte joker falan diye işin kakası çıktı iyice. Sürekli sağ bek oynamalı artık.

Nasıl iyiydi, neye göre ? Rezil bir maç çıkardı. Yediğimiz golde ofsaytı bozan adam Eboue. Ayrıca kilo fazlası var sanırım.

1.yarı b.ktandı gayet 2.yarı sağ geride iyiydi. Takım zaten 10 kişi dağılmış b.ku yemiş orda ofsayt bozması normal o bozduysa tabi hatırlamıyorum. Sağ geride sürekli oynaması lazım Eboue ya bu boru mu. Eboue'ye sabredilir bence.

Eboue'i beğenmeyenler pino'ya tapıyor ya hayret.

evet devre arasinda bir tarafinizi yirtip aldirdiginiz adam. (Eboue)

Dün sahada resmen yürüdü.Riera ile Eboue şu ana kadar ki performanslarıyla leş.

adamı bırde bekte görelim ne yapacak kayserı maçında

Sana güveniyorum Kara Murat. Gerçek Mevkiin sağ bekte oynayınca birçok kişinin youmlarını koltuğunun altına vereceksin.

Geri
Üst Alt