#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Önce bir sağ bekte oynasın seyredelim. ondan sonra kararımızı verelim.

Ne dersiniz?

Sağ beki sol beki yok abi bu adam bitmiş... Benim için bu sezonun en büyük hayal kırıklığı...

Laf söyledi balkabağı. Dün akşamki Eboue'nin nesini beğenelim ? Yeni transfer diye fazla eleştirmek istemiyorum ama cidden çok kötü oynuyor.

İlk olarak üslubuna dikkat et. Adam gibi yazı yazıyoruz, düşünceyi eleştir saygım var ama sürekli kişisel laf atman senin karakterini ortaya koyar.

İkinci olarak dünkü eboue için harika demiyorum. Ancak bunca yıllık geçmişine hürmeten biraz sabırlı olmak gerektiğini söylüyorum. Bu kadar tecrübeli isimleri kariyerinin sonunda değilken Türkiye'ye getirmek zor bir iş, değerini bilmek lazım.

İkinci olarak dünkü eboue için harika demiyorum. Ancak bunca yıllık geçmişine hürmeten biraz sabırlı olmak gerektiğini söylüyorum. Bu kadar tecrübeli isimleri kariyerinin sonunda değilken Türkiye'ye getirmek zor bir iş, değerini bilmek lazım.

Katilmamak Elde degil.

Adam olun, insan ol!!!

29892_395896111455_17900841455_4848763_4385251_n.jpg

Bu adam'dan faydalanmak icin ilk önce iyi bir kondisyona sahip olmali, birde asla sirti dönük ve top fazla ayaginda olmamali. Sag taraftan bindirecek, akacak ve tekrar yerine dönecek.

rezil oyununu yarında devam ettirecek düşüncesindeyim.

bugün kendii mevkisine dönmenin sevincigiyle akıcagından şüphem yoktur.. utandırma beni kara aslan

Hele şükür sağ bek.

Erken sevinmeyin;

Muslera

Ujfa-Ceyhun(Semih)-H.Balta-Çağlar

Melo

Eboue-Yekta-Selçuk-Riera

Elmander​

şeklinde çıkarsak şaşırmam. :o

Fatih Hoca Serkan Kurtuluş ya da Aydın'ı sağ beke alıp, Eboue'yi kanatta oynatmasın Kazım'ın yerine.. :o Yapar mı?.. Yapabilir.. Ama yapacağını sanmıyorum. :asd:

Burayı katar sanıyor arkadaş sanırsam..Mücadeleden kaçmasa en azından mücadele etti derdik..

Geri
Üst Alt