#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

ben pis totem yapmasaydım maçtan önce babayı böle oynardı

bkz.riera

Sabri'den iyi lan Salih yörü git:o Bugün Sabri oynasa Amrabat maçın adamıydı muhtemelen biz de alalım diye zırlıyoduk burda.

Katılıyorum, Sabri Amrabat'la baş edemezdi. Sol kanatta etkili futbolcuları olan takımlara karşı Eboue sağ bek oynatılmalı bence.

İyi oynadı ama bir Sabri değil. Bir kere seri bir oyuncu değil, kilo fazlası var gibi. Biz alıştık orada Sabri'nin süratine seriliğine. Şahsen Sabri'yi tercih ederim.

Sabri'yi Arsenal'de canlandırsana bi kafanda ne göreceksin merak ettim.

Defansif olarak iyi ama ofansa daha çok katkı vermesi lazım, idare etti.

Sabri'yi Arsenal'de canlandırsana bi kafanda ne göreceksin merak ettim.

Bu tip yorumlar bana pek mantıklı gelmiyor. Riera da Liverpool'da oynadı. Ama iyi bir sol açık değil.

Eboue'yi en çok destekleyenlerdenim ama Sabri Arsenal'de de fena oynamaz bence.

Sağbekten başka bir yerde oynatılamaz.Ama, ne yaparsa yapsın Sabri'nin yedeği olarak kalır.

Sabri'den iyi lan Salih yörü git:o Bugün Sabri oynasa Amrabat maçın adamıydı muhtemelen biz de alalım diye zırlıyoduk burda.

Sabri'nin defansif yönü zayıf kabul ama en büyük artısı seriliği olan oyunculara karşı da Sabri her zaman iyi oynamıştır. Ayrıca Sabri'nin hücumda verdiği katkının yarısını bile veremiyor. Çok yavaş kalıyor bindirmeleri yetersiz vs...

Bir-iki maç sağbek oynasa kendini bulacak sankim..

Kanka Fatih Terim fazla çıkmayın demiştir muhtemelen beklere. Haftaya içerideki maçta belli olur senn dediğin;) Bugün ilk yarıda 2 bindirmesi de baya etkili oldu ama hatırlatmak gerek. İçerideki maçlarda kilidi bile açabilir malum yaratıcı kıtlığımız var. Sabri çok bindiriyor ama icraat 0 hep.

Sağbekte ne kadar başarılı gördük. İnşallah bundan başka pozisyonlarda oynatılmaz artık.

Aham şaham bir şey görmedik ama tatmin etti.

sag bekte sabriyi gorecegime eboue'yi tercih ederim

ki bugun eboue iyi de oynadi ama daha O eboue degil

iyidi

ama arsenaldeki çizgisinde diil henüz

ümit var kendisinden

Geri
Üst Alt