#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

tek başına 1 boga devirir

Yerinde5-6 maç oynasın istediğimiz seviyeye gelecektir.Bugün biraz daha iyiydi.

Yektayla uyum sağlayamadılar , Kazım gibi sürekli sağda oynamış biryle oynasa daha rahat atak bindirmeleri yapardı , ama kademede adam kaçırmadı fiziğide çok üst düzey ligde , şamp. liginde bizim takımın sağ kanadını ayakta tutar

cl'de oynasak sag bek kim oynar? sabri mi eboue mi?

Mersin İ.Y maçında Eboue'yi sağbekte görmek istiyorum. Hakediyor.

cok soguk kanli.bunu positif olarak yazmiyorum.az biraz daha hirsli olsa,ümit davala etkisi yapar.

Ağır kalıyor ağır. Hala hazır değil sanırım.

Tartışmasız sağ bek oynamalı! Kayseri maçında iyi çıkışlar yaptı geride de açık vermedi defansta iyi yer tuttu.

EmreUtkucan Emre Utkucan

GS-Gazintp macini Arenada 30 yildir Arsenal kombinesi sahibi olan bir Ingilizle izledim. Onun Eboue yorumu sagbekten baska yerde oynamamali

Emmanuel Eboue sağ bekte düzenli olarak forma giysin.Vazgeçilmez adamımız olacak.Ha Sabri ne olacak derseniz sağ açık oynasın Arena'da ama!

sağ bekte orta sahadan daha iyi oynadığı kesin hucüma iyi çıkıyor kondisyonu düzelirse daha da iyi olacak

Fatih Terim basın toplantısında dedi Eboue ile konuştum bazı problemleri vardı dedi

Eboue'yi bugün gercek mevkisinde gördük işte, bence son derece başarılıydı. Amrabat karşısında olduğu sürelerde bir defa bile gecmesine izin vermedi, fırsat bulduğunda ileri çıktı destek verdi, sağ bekte mutlaka oynaması gereken kişidir Eboue. Gelecek hafta yeri değişirse yine eleştiriler başlar, bu adamı sağ bekte kullanmalıyız bugün olduğu gibi, Hakan--Ujfalusi--Semih--Eboue son derece yeterli bir dörtlü olur bu sezon icin.

Geri
Üst Alt