Cevap: #27 Emmanuel Eboué
Eboue nin sağbekten başka yerde verimli olamayacağı şimdiden anlaşılmıştır sanırım,alınma gerekçesi olarak öne sürülen ''Muhteşem bir joker'' ifadesi karşılığını bulmamış oluyor böylelikle...
Sabri de sağbekten başka yerde oynayamaz,kadroyu planlarken onu kanat ve orta sahada düşünmesi Hocanın bu yılki en büyük fiyaskosudur.Takımda Sabriden daha iyi ve mevkisinde vazgeçilmez olduğunu söyleyebileceğimiz 6-7 yerli futbolcu sayamadığımıza ve ara transferde de bu mümkün olamayacağına göre (Kimleri alabiliriz?) doğru bir transfer gibi durmuyor Eboue...
''Sabri Eboue den daha iyi futbolcudur'' demiyorum ama öncelik asla bu mevkide olmamalıydı...Sözgelimi solbekteki iki futbolcumuz bir Sabri etmezken (Allahtan Hakan biraz futbola döndü ama Sabriden daha yeterli değil) solbek mutlaka düşünülmeliydi;Ziegler mesela,Fener uygun bir maliyetle aldı,gayette istikrarlı ve hep oyunun içinde varlığını hissettiren bir futbolcu,kadroda olmasını isterdim şahsen...Ya da çok iyi bir stoper...
Maçına göre Sabri ile rotasyona girebilecek defansif yönü daha kuvvetli bir yerli sağbek transferi yeterli olurdu ki daha sağbek orijinli Ujfalusi den bahsetmedim bile,o stoperde lazım...