#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Semih'ten sonra ki 2. kazancımız.Çok iyiydi.Zenci olduğunu hatırladı nihayet;güçlüydü.

Yerinde geçlnce mükemmel oynadı tabi. Macera aramaya gerek olmadığını Fatih hoca da görmüştür artık umarım.

Eboue'yi özetlemenin tek yolu bu resim olur herhalde. Ama ne yalan söyliyim, bizde tutmayacagına kendimi inandırmaya baslamıstım.

TRC2004.jpg

Eboue Dünya'nın sayılı stoperlerinden biri ne Türkiye'si şaşırdınız mı ? :)

Bence yine erken ve abartılı yorum yapıyoruz..İşin kötü tarafı Sabri ve Eboue gibi sağ bekten başka biyerde oynayamayan 2 topçumuz var..Gerçi Sabri Kanatta oynasa Kazımdan Rieradan daha hareketli oynar bence..

Sağ bekte oynadığı 2 maçta da çok iyi oynadı.

Sağbekte çok iyi oynuyor.

Begendim bugun. Guzel mucadele etti.

müthiş oynadı hucüm gücünü inanılmaz artırıyor savunmada da çok başarılı önünde kazım gibi düz bir adam yerine keita gibi adam olsa her maç rakibi çökertirler

Eboue adamın dibisin. Seni savunduğum için beni utandırmadın. Helal olsun. Demekki neymiş hocam şapkadan tavşan çıkartmayacakmışsın. Sağ beki sağ bekte, sol açığı sol açıkta kullanacakmışsın!!! Adam her yerde iyi oynasa Wengerin kafasımı güzelde bıraksın.

Böyle devam aslanım.

Attığın deparlara kurban.

O kadar dedik Eboue candır, iki maçla asılmaz mevkisinde görmek lazım diye. Performansıyla utandırmadı bizleri sağolsun. Yıllar sonra tam anlamıyla bir sağ bek gördük takımda, darısı sol beke.

Kuzenim recep hakli beyler.

Eboue bugun yine cok iyiydi sag bekte. Ønunde keita olsa daha iyi olurdu tabii.

Gaza geldim bak tekrar şimdi. Eboueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Geri
Üst Alt