#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Kendi mevkisinde oynadığı zaman ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor.Umarım önüne de düzgün bir adam alırız Kazım'la falan olacak iş değil bu.Sene başında Keita alınsaydı eğer çok farklı bir durumda olabilirdik şu an.

Eboue: "I want my bro Salomon in Galatasaray(Gealatasaıray)."

Ve Kalou Chelsea formasını asar.

Salomon%20Kalou_27457.jpg

Harika olurdu, süper olurdu, mükemmel olurdu, nefis olurdu, enfes olurdu. Daha ne diyim.

Bence önünde Sabri oynasa yine dinamik bi ikili olabilirler diye düşünüyorum. Hem defansif olarakta yükü azalır. Sabri dönsün bi denenir zaten. Kanata şart ama.

adam calım yemiyor. işte büyük takım topcusu budur.

Ne yalan söyliyim bende o dereceye geldim. Kazım bu degil ama olmuyor iste, zorlamaya gerek yok. Bir oyuncunun her sakatlıktan sonra bu kadar gerilemeye hakkı yok. Diger taraftan Sabri'ye bakıyoruz, kaleye sırtı dönük oynayamıyor. Topu sogutma kabiliyeti hic yok. Girdigi ilk pozisyonda hamlesini yaptı yaptı, yoksa o top bizim oyunculardan baska her yere gidebiliyor.

Santrafor pesinde kosmayı bırakıp sol ve sag hücumcu transferi yapmalılar. Yada Alper Potuk ile iyi bir solbek alıp 90'ların 4-3-1-2 sistemine geri dönelim. Bu sistemin ölüsü bile bu ligde is yapar bence.

gördüğüm en iyi faul aldıran oyuncu yıllar sonra. rakibi çıldırtıyor ve bir noktada faulu yaptırıyor

Belki de en faydalı maçını çıkardı..O pankart orda kalsın hep ondan gaz alıyo galiba :asd:

sivas maçının son yirmi dakikasını izleyebildim ama o yirmi dakikada savunmada yine muhteşemdi.

çok iyi tekniği var takımı savunmada çok rahatlatıyor zaman kazandırıyor ayağa pasla çıkmasını sağlıyor.

ah önünde kazım'ın yerine keita olacaktı ki...

Geri
Üst Alt