#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

La ne yapsın etsinler bu adamın önüne taş gibi bi adam koysunlar.O zaman görün eboue yi.

bu adam bizde efsane olur demedi demeyin beyler

Çok iyi hatırlıyorum sol açık oynarken o kadar eleştirildiğini, ama birşeyler denemek zorundaydı Fatih hoca.

Nihayetinde herşey istediğimiz gibi, ha bu arada üzülme Volkan sen zaten zenci hehehe.

Sabri sakatlanmasa Fatih Hoca belki hala kendisine solda orda burda yer aricakti.Iddia ediyorum bu adam sag bekte dunyada ilk 10 kafadan yazilir.

Ölürüm lan sana EBOUE Aslanım be tam bir REİS lan o nasıl gol Yobo'yu bakkala gönderdin adamdan hala haber alınamıyor hahahahaha ulan EBOUE adamsın adam inşallah sakatlığın ciddi değildir sana çok ihtiyacımız var.

Elmander'le beraber maçın adamıydı. Saygılar Reis :tiphat:

Harikasın Eboue harika! Bek budur işte. Yıllardır hasrettik böyle beke.

Bundan sonra Sabri diyen olursa Eboue'yi salarım üstüne.

Yobo yu bakkala yolladı bakkala

Harika bi oyuncu. Defansif yönü de çok iyi. Daha hiç bire bir de geçildiğini görmedim. Sabri sakatlanmasaydı Eboue'yı hala orta saha da izliyor olcaktık.

hayatımda izlediğim en iyi sağ bek Galatasaray adına.

Beyler adam reisde sezon başından beri oynadığı her maç adele, kas sakatlığı yaşıyor. Kansız mı acaba?

Attığı golle beni kendimden geçirdin be..Yoboyu ekmeğe yollayışın ayrı bi güzeldi.İnşallah önemli birşeyin yoktur.

Geri
Üst Alt