#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Müthis bir sag bek. Transfer edenden Allah razi olsun valla. Terim israr etmisti yine. Nokta transfer. Kalite kokuyor her hareketi

Su an Galatasarayin geri 5'i en uyumlu, en saglam defansi, ve Eboue buna buyuk katki sagliyor.

Adam geciyor, top gecmiyor reisden.

Ulan durup dururken şu video aklıma geliyor da gülüyorum

Müthis bir sag bek. Transfer edenden Allah razi olsun valla. Terim israr etmisti yine. Nokta transfer. Kalite kokuyor her hareketi

Renkdaş adam zaten 2-3 sene önce dünyanın en iyi sağ beklerinden biri olark gösteriliyodu, yeni bi keşif değil yani:D Bence de harika bi transfer oldu geldiğinde de çok sevinmiştim. Bizi tercih etmesi de şans dünyanın hemen hemen her takımında 11 oynar.

eboue sen ne bicim adamsın bee yoboyo attığın çalım aklıma geldikce bir hoş oluyorum bir keyifleniyorum yahu 70 kere izlemesımdır o calımı bi ara düşündümde sabri olsa napardı orda ?

önünde mertan bi oynasa..mertan sürekli boş koşular yapıyo savunma arasına.

K_36c4e5ed51359f3cc4d0a4c71e4c5733.jpg

Eboue hakkında ufak bi not:

Eboue daha 15-16 yaşlarındayken futbolcu olan abisini kaybediyor. Abisi hatırlayamadığım bi olay sonucu yaşamını yitiriyor. O dönemlerde Eboue de top oynuyordur. Bu olay karşısında tüm hayata küsen Eboue futbolu bırakıyor herşeyden vazgeçme noktasına geliyor. Yine o dönemlerde Eboue nin ölen abisinin en yakın arkadaşı olan Zokora (Trabzon da oynayan) Eboue yi geri kazanmak için elinden geleni yapıyor. Hatta öyle ki intiharın eşiğine gelen Eboue bi köprüden atlayıp yaşamına son vermek isterken bundan vazgeçmesini sağlayan yine Zokora oluyor.

Ve daha sonrası daha sonrasını hepimiz biliyoruz zaten. Eboue sadece iyi futboluyla değil insanlık olarakta tüm arkadaşlarının sevgisini kazanmış biri. O şu an neşe ve hayat dolu.

Uğur Meleke den duydum bunları yanlış veya eksik olmuşsa af ola

Adamın çalım yediğini hatırlamıyorum sağ beke geçtiğinden beri.

Geri
Üst Alt