#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Oyuna en az etkisi olan mevkidir sağbek ama bu adam sürekli oyunun içinde lan.Şapka çıkarıyorum sana başgan.:tiphat:

Takımın en iyisiydi açık ve net, rakip takım oyuncularını sürekli kart problemine soktu, defansif olarak da hata yapmadı doğru düzgün. Bu kadar iyi seviyeye gelmişken en az 1 ay izleyemeyeceğiz, kötü olacak.

Macin adami ve bence en önemli transferimiz!

Bu adamin sol versiyonunu aldiktan sonra is tamamdir ;):tiphat:

Sezon başında çok istemiştim gelmesini.Sağolsun yanıltmıyor bizi krallar gibi oynuyor topunu.

Adam sürekli sağdan bindiriyor.Önünde Keita tarzında biri olsa keşke

İşte gerçek Eboue bu.Hep diyorum Muslera,Eboue,Ujfalusi,Selçuk İnan ve Melo bu lige fazla transferler,isimler.Bu adamlar olmasa bitmiştik.Eboue Afrika Kupasında inşalah uzun kalmaz çok.

Kazım'a içeri girme özelliği kazandırdı adam. 10 ataktan 9'una katılıyor Eboue , Kazım da çizgide kalmamak için içeri girmek zorunda kalıyor, yıllardır yapamadığı işi Eboue yaptırdı.

adam sagdan akiyor ya türkiyenin cok üstünde bi sag bek umarim fildisi kupadan elenirde takima erken döner

Sahada basmadık yer bırakmadı, önünde Keita olsaydı çok daha farklı bir sağ kanat izlermişiz cidden.

bir ofansif oyuncusu olan kazimin yapamadiklarini ne bileyim kac metre depar atip geldikten sonra bile yapabiliyor, calim falan, sut ...

ben adamı izlemekten yoruldum adam bindirmekten yorulmadı valla.

Allahım ne olur ülkesi inşallah ilk turda elenirde istanbula olduğundan daha erken döner.

Amin.

Geri
Üst Alt