#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Tatil diye bir şey yahu, bu turnuva hep yapılıyor hiç duymadım öyle bir şey şimdiye kadar :)

Beşiktaş maçına gelmese durum vahim , bütün kanat oyuncuları Sabri hariç sakat

Mersin'e ilk golu atacak olan futbolcumuz. :)

Ne tatili ya saçma saçma konuşmayın Eboue mersin maçında oynacak.

3-4 ay sonra istediği kadar tatil yapsın

Nasil bukadar kesin konusuyorsun. Yani bu sozlerini destekleyecek bir kaynak var mi?

Eboue Didim'e gelcek Altan haklı renkdaşlar, Altınkum'da rezervasyonu var ben şuan otelin resepsiyon memurunun amcasının kızının kuzeninin mahalleden arkadaşıyım.

Eboue Didim'e gelcek Altan haklı renkdaşlar, Altınkum'da rezervasyonu var ben şuan otelin resepsiyon memurunun amcasının kızının kuzeninin mahalleden arkadaşıyım.

Alay etmeye gerek yok renktas. Eger kesin oyleyse bi kaynak falan gostertebilirmisin? Farz et ki Eboue'nin takimi kupayi kazandi , bu kupayi kazandiktan sonra o takiminin oyunculari tatil ''yapmayacagina'' dair bir kaynak var mi?

Alay etmeye gerek yok renktas. Eger kesin oyleyse bi kaynak falan gostertebilirmisin? Farz et ki Eboue'nin takimi kupayi kazandi , bu kupayi kazandiktan sonra o takiminin oyunculari tatil ''yapmayacagina'' dair bir kaynak var mi?

Fildişi milli takımının neredeyse bütün futbolcuları Avrupa'Nın büyük kulüplerinde oynuyor hepsininde ligi devam ediyor ve en kritik haftalar ne tatili yahu daha öncede şampiyon oldular herkes 2-3 gün sonra gitti liginde oynadı

Geri
Üst Alt