#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Djourou'nun esas yeri stoper olduğu için sağ bekte sırıtması normal.

bir pozsyonda oyle bir kademeye girdi ki futbola doydum

Adam eksiltebilen bi bek orta saha ve kanatların rahat top almasınI sağlıyor.

Reis biraz yorgun gözüktü o kadar. Beşiktaş'a gol atsa çok anlamlı olur :tiphat:

Yorgun haliyle Türkiyenin en iyi sağ bekiydi.Tecrübesi yeter nazar değmesin.

ebounein sag beke gecmesi

tenis oynarken rakibin servisini kiracagin sayida cift hata yapmasi

veyahut

otobuste tuvaletinin gelip eve yetisince isemeye gittiginde islemi yaparken ilk 2 saniyede duydugun his gibi bisey

Bu ne betimleme gücüdür arkadaş :asd:

Aynı duyguyu bende yaşadım :)

Rakip defansın ileriye doğru şişirdiği bir topta Sabri'nin kafayla kaleciye geri pas atıp rakip forvetin kargaşa yaratacağı belki gol atacağı bir pozisyonu göğüsüyle yumuşatıp kendi önüne yavaşça yuvarlayıp ileriye adrese teslim bir pas atabilmesi benim için gerçekten çok sevindiriciydi.

Rakip defansın ileriye doğru şişirdiği bir topta Sabri'nin kafayla kaleciye geri pas atıp rakip forvetin kargaşa yaratacağı belki gol atacağı bir pozisyonu göğüsüyle yumuşatıp kendi önüne yavaşça yuvarlayıp ileriye adrese teslim bir pas atabilmesi benim için gerçekten çok sevindiriciydi.

kalite farki...

bu adam ayrica defanstan cikarken, ynai geriden paslarla cikarken cok buyuk rol oyniyor, cok sakin ve kafasini kaldirip atiypr toplari.

Evet yapmıştı böyle bir hareket ve ben de dikkat etmiştim,aynı zamanda "Sabri olsa şunu şunu yapardı" diye yanımdaki arkadaşa da söylemiştim.Bu bile kalite farkını ortaya koyuyor.Basit oynuyor adam ama bu basitlik modern kanat oyuncusu tarzında. 6 yıl İngiltere'de top oynamanın vizyonistliği.

Müthişti müthiş beklediğimize değmiş.

sağdan bi top geliyodu havadan nobre veya deleve o pozisyonda göğsüne alıp yumuşattı ya bittim o anda

Geri
Üst Alt