#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Wenger bu adamı nasıl bıraktı şaşırıyorum.

Milan maçınca Djourou sağ bek oynadı ve herkesin kızdığı Sabri'den %100 daha kötü oynadı.

Djourunun sağ bek oynaması Servetin sağ bek oynaması ile eşdeğer.

Eboue reis.:tiphat:

Bu arada hatırlayın reisi.

[video=youtube;hzXXOmbGI5M]https://www.youtube.com/watch?v=hzXXOmbGI5M[/video]

Eboue geldi dertler bitti arkadas bukadar basit :)

Adam en kötü haliyle bile iyi.Bek dediğin adamı geçirmez kolay kolay o kanattan.Hucuma destek olarak kötüydü ama çok normal adam 4000 küsür mil yol almış.

Özellikle bu hafta kendisinden gol bekliyorum. 1-0 olsun Eboue atsın.

Hem at hırsızı beşiktaş taraftarına hemde yaptıkları ırkçılığı görmezden gelen medyaya manevi cevap niteliğinde.

bjkye melo gibi bi gol atacak.

Wenger bu adamı nasıl bıraktı şaşırıyorum.

Milan maçınca Djourou sağ bek oynadı ve herkesin kızdığı Sabri'den %100 daha kötü oynadı.

Bende hayret ediyorum Sagna ile aralarında bir fark görmüyorum.Hatta bana kalırsa Sagna bazen saçmalıyor, Eboue daha akıllı oynuyor bence.

Eboue bence Sagna'dan daha komple bir bek. Sagna biraz daha hizli.

Bu adamdan kisa bir zaman icin suphe etmistim, hala kendimi affedemiyorum bunun icin.

Eboue bence Sagna'dan daha komple bir bek. Sagna biraz daha hizli.

Bu adamdan kisa bir zaman icin suphe etmistim, hala kendimi affedemiyorum bunun icin.

Güven veriyor. BJK maçında ona çok iş düşecek. R.Carlos'un Keita'ya yaptığı muamelenin aynısını Queresma'ya yapacağını düşünüyorum.

Güven veriyor. BJK maçında ona çok iş düşecek. R.Carlos'un Keita'ya yaptığı muamelenin aynısını Queresma'ya yapacağını düşünüyorum.

Bende fenerlilerin belini kırdığı gibi beşiktaşın oyuncularınında belini kıracağını ve bir gol atacağını düşünüyorum.

guvarejmaya kilitlesin yeter , ama tabi kendisi bununla yetinmez önüne gelene kilitler

Eboue : ''Bu maça derbi diyorlar.Ancak bizim için herhangi bir maçtan farkı yok.Baskı hissetmiyoruz.Rahatız.Çok iyi çalışıyoruz.''

q7 yi tutar üzerine birde onun geri dönemeyişlerinden faydalanır...

Geri
Üst Alt