#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

orada radikal düşünmeyen zaten azınlık oluyor . savunmayalım böyle şeyleri plz

Git biraz kitap oku bişeyler araştır bişeyler öğren alman nazizm i ile italyan faşizmi arasında fark olduğunu öğren hep forum hep forum yerinde sayıyon cund

faso dedim zaten sen de italyan fasosu oldugunu kabul etmissin, fasonun bir diger turu de naziliktir

faso nazi, ayni haltin turuncusu

kavga yok, dusunsel ortam var

sen faşo demedin sadece kendinimi ihbar ettin faşo dedin. ben neo nazilerden intikamını al dedikten sonra dedin. yani bana neo nazi dedin. Ya bana böle demen çokta umrumda değil herkesin kendi düşüncesi sonuçta sadece ikisinin aynı olmadığını bil istedim.

Lazio konusuna gelirsek bizim taraftar grubumuzdada çürük elmalar çok onlarda daha çok olması bizimde temiz olduğumuz anlamına gelmez. Biz taraftarı değil armayı formayı tarihi severiz. Benim uzun senelerdir lazio ya sempatim var ve bu ne olursa olsun hiç değişmicek. Nasılki bi kaç kendini bilmez çapulcu stad koltuklarını kırdığında olay çıkarttığında küfür ettiğinde galatasaray sevgimin bitmediği gibi.

Benim açımdan konu kapanmıştır adamımın sayfasını daha kirletmeyelim.

konuyu kapadin diye kes lan dedim mesaji bile okumadim ki mesajda lazio yaziyor LAZIO

Eboue yadırır sağdan

beşiktar der, ne oluyo lan

önünde 30 cm dalgan

korkun ulan 3. ayağından

helal olsun Eboue sana

yoboyu gönderdin pazara

çak birde egemen korkmaza

anlasınlar Eboue 1 numara

Sağ bek neymiş gördük sonunda. Bir defa bile çalım yemedin, ofansif olarak mükemmeldin. REİS :016:

Helal olsun be. Bir insan bu kadar güven verir mi takıma. 1 tane sağdan atak yemedik.

Geri
Üst Alt