#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

yine iyidi

Bu maçta pek beğendim. Savunmada hatasız oynadı ama hücumda iyi değildi. Çok fazla pas hatası yaptı.

i've only come to see eboue

tumblr_lb4pcmj0u61qzs40oo1_400.jpg

That' 70s Show :)

Bu adam için Arsenalde oynadığı zamanlar ah keşke şöyle bir sağ bekimiz olsa diyordum.Şimdi kendisi bizim takımımızda.Gerçekten şu adamı bu paralara almış olmamız müthiş.Bence hala taraftar bu adamın potansiyelinin farkında değil.

Bu maçtada çok beğendim.Melo ve Selçukla beraber takımdaki en top class oyuncu.

Vallah simdik Eboue bizde oyniyor diye mi bana öyle geliyor yada bu adam Sagna´dan üstün mü?

Hafta sonlari genelde Premier League ve Bundesliga maclarina bakarim ve nedense Sagna benim gözümde bi Eboue gibi oynayamiyor.Hücümda etkisiz,defansda hatasiz.

Eboue ise hücümda baya etkili,defansda hatasiz.

Çıplak gözle izledim sürekli hücumu düşünüyor bindirme yapıyor bir bek için çok önemli bir özellik..

Vallah simdik Eboue bizde oyniyor diye mi bana öyle geliyor yada bu adam Sagna´dan üstün mü?

Hafta sonlari genelde Premier League ve Bundesliga maclarina bakarim ve nedense Sagna benim gözümde bi Eboue gibi oynayamiyor.Hücümda etkisiz,defansda hatasiz.

Eboue ise hücümda baya etkili,defansda hatasiz.

Eboue Sagna'dan daha iyi bir adam zaten bunu Wenger bile onaylar belki ama Sagna daha istikrarlı ve mental olarak daha iyi bir adam, Eboue dış etkenlere çok takılıyor ve kopuk oynuyor biraz.

Bugün formda olduğu dönemden esintiler sundu, Fener maçında ofansta ve defansta çok ihtiyacımız olacak Eboue'ye.

müthis kaliteli bir adam. topu kontrol edisi, pas alisi verisi. müthis.

bugün ilk defa büyük hata yaptıgını gördüm. kafayla adamın önün attı. ama buda nazar boncugu olsun. bugün iyi oynadı. haftaya volkanla kucaklaşacak az kaldı.:D

Bu adamın en formsuz, en kötü hali, Sabriden iyidir :D

Stoch'u kilitleyeceksin inşallah.

EN İYİ SAVUNMA HUCUMDUR BEYLER.Eboue bunu yaparsa eğer,yani yardırırsa Stoch falan kalmaz.

derbide en kritik oyuncumuz,hem ofansta hem defansta bizim icin belirleyici olacak...

goster kendini Eboue yaz bitane daha HADI OGLUM

Geri
Üst Alt