#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Wenger nasıl bıraktı hala inanamıyorum. Çok ama çok şanslıyız.

ben beğenmedim açıkcası bugün afrika kupasından sonra büyük düşüş var isteksiz

boottay2.gif

Wenger Fabregasi satip yerine Artetayi alan bi adam.

Orada farklı bir olay var. Fabregas'ın buradaki ısrarı çok önemliydi. Yoksa Fabregas'ı kim satmak ister. Bir Arsenal sempatizanı olarak Fabregas'ın gitmesi tabi ki üzdü.. :)

Maç başından beri performansı aynı kalan tek adamdı kesinlikle, diğerleri ilk 20 dakika bocaladı.Bu adama top gelince rahatlıyorum cidden.

En degerli futbolcularimizin arasinda ilk sirada!Supersin aslanim!

:sgr: :sgr:

ilk golde bence hatası vardı,ziegler o topu orda kurtardığı anda,içerde kaldı bu olabilir fakat ,bomboş demarke bir şekilde kaldı,bir adı geri gelmiş olsa sow o vuruşu yapamazdı...fakat maç boyunca stoch'u hayatından bezdirdi,helal olsun sana türkiye'nin en iyi takımının en iyi sağ beki

Allah taş eder. Bu adam neden dünyanın en iyi sağ beklerinden biri bi kere daha anladım. Adam öyle bi pozisyon alıyor ki zaten çalım yemesi imkansıza yakın gibi. 2.yarıda baskı yaparken bi kaç tane fenerin kontra atağını kesti. Kesinlikle muhteşem bi adam Wenger mallığına yansın.

mallik sayilmaz Wengerin olayi..zaten 7 Sene orda oynamis biri Eboue koskoca 7 Sene..ve birde Sagna faktörü vardi..Sanki Arsenalde hangi Futbolcu kaldiki eskilerden

Maça çok kötü başladı ilk golde zigler salağına baskı yapmaması pahalıya mal oldu .Konsantrasyonu hem melo hemde eboue ilk 20 dakika sağlayamadı ...

Adam stoch'un ismini bile söyletmedi spikere.Dahası ne olsun.

ilk 20 dakika herkes şoktaydı zaten.bişey diyemeyiz

Ahaha Stoch'u yedi bitirdi helal olsun Eboue'ye :tiphat:

İlk golde topun dışarı çıkacağını düşünerek koşmadı topa doğru, orada hatalıydı. Ama maçın geri kalan bölümünde çok çok iyi oynadı.

İlk yarı defansta kalmayı tercih etti daha çok, ikinci yarıda otobana çevirdi koridorunu. Stoch'u yedi resmen .

Ilk golde nasil olsa yetisemez bu hiyar Ziegler demesi golü yedirtti, onun disinda kusursuzdu reis.

Geri
Üst Alt