#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Sadece nazar değmesin uzun süredir sağ bek izlemiyorduk iyi geliyor.

aslanım benım,salacaktı kobrayı,play ofa sakladı....:ka21:

Pek beğenmedim bu maçta. İlk yarı iyi gibiydi ama çok kritik bir top kaybı yaptı üçe bir yakalandık, maç bitebilirdi orada bizim için. İkinci yarıda da nedense hiç ileride göremedim. Hatta bir pozisyonda Melo epey bekledi ama gelmeyince sola dönmek zorunda kaldı.

Ek olarak tamamen kişisel bir görüşüm var, bu Fildişili oyuncular nasıl diyeyim, numaracılar biraz :) Keita mesela sürekli numara yapıyordu işte iki metre yanına düşen su şişesi sanki üzerine gelmiş gibi kıvranmalar vb, Zokora da bu maçta sürekli yerlerdeydi mesela. Eboue'nin de kendisine yapılan müdahaleleri aşırı abartma olayı var. Tamam muhakkak canı yanıyordur ama sanki silahla vurulmuş gibi kıvranmasa iyi olacak :)

dün aksam yazmisdim.

eboue müthis bi oyuncu,ama baazen sanki hic oyunu takmiyor gibi geliyor bana.bugünde maca öyle basladi,ama kendini yine toparladi.

ilk yarida müthis bi depari vardi 4-5 kisiyi gecip kaleye dalacakti.

Bugun cok net kotuydu bence. Tum umudum zaten Play-off'ta patlamasi :).

Yaptığı 1-2 hata dışında gayet iyiydi bence.Sabriden sonra s.çsa sıvasa yine de iyi gibi görünür belki de :asd:

bugün kötüydü baya ilk defa bukadar leş gördüm bu adamı. ama olur okadar.

Ilk yari bir pozisyonda defansta topu kapip 4-5 TS'li oyuncuya calim atip yardirmisti, orda güzel bir pas cikarabilseydi yilin en güzel gollerinden biri olabilirdi.

Golde ve 2. yarı çok net 1-2 pozisyonda uyuşuk davranıp ofsaytları bozdu.. Final paslarında acayip heyecanlıydı.. Lâkin takımda top ayağına en çok yakışan adam..

Sağ beke duvar ördü.

Çoğu zamanda hücuma destek veriyor.

10 senedir sağ bekte yaşadığımız rezilliklerden sonra benim için gayet yeterli.

Konsantre olmadiginda sorun yasiyor, net bir sekilde.

birde lütfen şu faullerde fazla abartma. takım arkadaşlarınında siniri bozuluyor. işini yapsan zaten senin karşında hepsi dagılır.

Bi ara tam 6 trabzonluyu calimladi reis. Fena degildi.

Ama abartma su yedigin darbeleri. Gozunu seveyim.

Adamın canı acıdı orada ve doğal olarak bağırdı, kimsenin abartma demeye hakkı yok.Kanmayın oyunlara.

Adamın canı acıdı orada ve doğal olarak bağırdı, kimsenin abartma demeye hakkı yok.Kanmayın oyunlara.

Sonra birden kalkip olcanin uzerine yurudu. Tamam cani acidi ama kalkmasin yerden. Zaten amaclari provoke etmek. Sirf bu yuzden sari kart yedi. Mersin macinda da yapti aynisini,bagirislari ligtvnin saha ici mikrofonlarina kadar duyuldu. Ayagi kirildi kesin dedim,ama sonra kalkti oynadi. Abartmamasi lazim,abartiyorsa da yatsin kalkmasin.

Maç içinde iniş ve çıkışarı çok oluyor son haftalarda ben bunun nedenini istediği topları alamamasına bağlıyorum.Önünde ne yazık ki Kazım varken bile daha etkiliydi.Şu an ki mevcut kanat adamlarımız çünkü genellikle orta bölgeye giriyorlar ve koca koridorda yapacağı fazla birşey de olmuyor.

Geri
Üst Alt