#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Reis biraz gevşedi ama olsun play-off ta tekrardan Afrika Aslanı gücünü göstercektir.

Sonra birden kalkip olcanin uzerine yurudu. Tamam cani acidi ama kalkmasin yerden. Zaten amaclari provoke etmek. Sirf bu yuzden sari kart yedi. Mersin macinda da yapti aynisini,bagirislari ligtvnin saha ici mikrofonlarina kadar duyuldu. Ayagi kirildi kesin dedim,ama sonra kalkti oynadi. Abartmamasi lazim,abartiyorsa da yatsin kalkmasin.

bende onu diyorum yerde yatsın kalkmasın öyle abartsın ama ayaga kalkıp bir anca canlanınca hicbir inandırıcılıgı kalmıyor. yoksa bir futbolcu yerde yatar abartır herkes yapıyor.

bende onu diyorum yerde yatsın kalkmasın öyle abartsın ama ayaga kalkıp bir anca canlanınca hicbir inandırıcılıgı kalmıyor. yoksa bir futbolcu yerde yatar abartır herkes yapıyor.

Faulu almissin,rakip zaten kart gorecek,ayagini tutuyorsun , darbe almissin eyvallah,ama birden firlayip rakibin ustune gidersen sarida yersin kirmizida. Yat kalkma.

Youtube videosu:

[video=youtube;acX0MvbjoL8]https://www.youtube.com/watch?v=acX0MvbjoL8[/video]

Golü var.

Umarım önemli bir şeyi yoktur. Bu aralar çok pas hatası yapmaya başladı. Genel olarak iyiydi. :)

Gol atamadi , olsun :D

Kendisi acisindan kötü bir mac oldu , seke seke götürdü maci.

Insallah birseyi yoktur.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Defansta en çok iş yapan oyuncuydu

beyler sanane adamın dininden demeyin merak ediyorum :D

bu adam müslüman gibi ellerini açarak dua ediyo zaman zaman

ama haç çıkardığını da gördüm

müslüman mı hristiyan mı :confused:

Abdullah Eğilmez ‏ @AbdullahEgilmez Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Bence kalou nun gelme olasılığı yüksek. Birinci neden Eboue ikinci neden G.Saray üçüncü neden çok para

Geri
Üst Alt