#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

eboue-dua.jpg

[video=youtube;oPzwfTHtmxM]https://www.youtube.com/watch?v=oPzwfTHtmxM[/video]

yaz kampında göğüsünde kocaman haç vardı be, hristiyan tabiki

eboue alevi arkadaslar

Derbilerde iyi top oynuyor bu arkadaş.

beyler sanane adamın dininden demeyin merak ediyorum :D

bu adam müslüman gibi ellerini açarak dua ediyo zaman zaman

ama haç çıkardığını da gördüm

müslüman mı hristiyan mı :confused:

Fildişi Sahilinin din konusunda kozmopolit bir yapısı var hem hristiyanlar hem müslümanlar var ülkede dolayısıyla iki kültürüde yaşıyor olabilir...

Yani ilk başta bana da garip geldi ama Eboue yakında Adnan Oktar'ın programına katılırsa şaşırmam :D

maşallah hocam inşallah :D

Eboue hristiyan, ancak Gökhan'ın dediği de doğru Fildişi Sahillerinde bir çok farklı dine mensup insan yaşıyor.

Napıcanız hangi dine mensup olduğunu, oyununa bakın gerisini boşverin. Hristiyansa takımdan aforoz edecek halimiz yok ya. :D

Belki de futbolda olduğu gibi o konuda da çok yönlüdür. İşin şaka kısmı bir yana Eboue, medya'da genelde Hristiyan olarak bilinir. Galatasaray'da bir maç öncesi ellerini açıp dua etmesinden sonra Müslüman mı oldu şeklinde haberler çıkmasına neden olmuştu. Van Persie de Müslüman fakat bu konuda hiç bir zaman medya ile bir konuşma yapmaz. Eboue'nin kendisine sormak lazım.

Belki de futbolda olduğu gibi o konuda da çok yönlüdür. İşin şaka kısmı bir yana Eboue, medya'da genelde Hristiyan olarak bilinir. Galatasaray'da bir maç öncesi ellerini açıp dua etmesinden sonra Müslüman mı oldu şeklinde haberler çıkmasına neden olmuştu. Van Persie de Müslüman fakat bu konuda hiç bir zaman medya ile bir konuşma yapmaz. Eboue'nin kendisine sormak lazım.

Bir mac sonu röportajinda zaten söylemisti galiba. Hatta burdan bi arkdas tercumani kovuyordu Eboue nin ibadet edecek klise bulamiyorum sözlerini sözde dogru cevirmedigi icin.

Geçen sene takımda bir sürü müslüman futbolcumuz vardı Barış gibi Mustafa gibi. Dini dili ırkıyla zerre kadar işim olmaz. Galatasaraya faydasına bakarım. Bence bunları konuşmaya bile gerek yok. Herkesin kendi tercihi saygı duymak en güzeli.

Bir mac sonu röportajinda zaten söylemisti galiba. Hatta burdan bi arkdas tercumani kovuyordu Eboue nin ibadet edecek klise bulamiyorum sözlerini sözde dogru cevirmedigi icin.

Müthiş çıkıyor ataklara reyiz.

[video=youtube;1Tz3yAkNj-c]https://www.youtube.com/watch?v=1Tz3yAkNj-c&feature=relmfu[/video]

Eski Eboue degil kimse kusura bakmasin..

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

afrika kupası öncesi eboueyi mumla aratıyor bindirmelerinin etkisi eski seviyede değil playoffta seviye artırmalı kanatlarımız bu kadar kötü iken bek olarak hucüma iyi katkı vermesi gerekecek

iyi oynadi, yanlis macimi izledik acaba ? zaten idman maci havasinda gecen bir karsilasmaydi, fazla kasmasina gerek yoktu.

1-2 maçtır formsuz.Playoffta iyi oynasın bunlar önemli değil

Geri
Üst Alt