#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

eboue iyiydi ama şu açık ki eboue'nin önünde oynayan partneri Eboue'nin performansını özellikle hücumdayken yüzde 80 etkiliyor,hamit-engin-emre gibi adamlarla değil aydın,amrabat gibi tamamen gerçek kanat oyuncularıyla oynaması gerekiyor.

Savunmada beğendim ama hücumda top sürerken sürekli ortaya kat etmesi oyunu daha beter kilitliyor. Afrika kupasından beri (hücumda)beğenmiyorum Eboue'yi. Hiç bek gibi oynamıyor.

Trabzon macini videoya cek, bütün sagbekler "alin beyler sag bek dediginiz budur" diyip gösterebilirsin.

Maçın ilk yarısı biterken Eboue yardırıyordu hakem düdüğü çaldı hala yardırmaya devam ediyordu sonra baktı maç bitmiş elini başına götürerek şaşkın şaşkın bakındı sonra taraftar alkışladı falan oda taraftarı alkışladı topu eline aldı bakına bakına soyunma odasına gitti... Oyunculuğuna laf yok bana göre şuan Türkiye'nin en iyi sağ beki birde çok sempatik ya :asd:

Mac oynadikca ritmini bulur, bir-iki zamanlama hatasi yapiyor ama mac oynadikca düzelir bunlar. Yine begendim.

İsteğin,arzın yeter. :ka21:

Büyük adamsın vesselam. :tiphat:

Bugün çalım yedi bir tane.Zamanla düzelicektir:ka21:

Eboue'den istediğim bu idi işte. Bugün hücumda da cok iyiydi(özellikle ilk yarıda).

Bir tane uçarak judocu gibi top kesti ki o bile yeter :asd:

Her zamanki gibi üstadça oynadı :ayatollah:

Dün takımın en etkili ismiydi.

Geri
Üst Alt