#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Adam sag-back.

Boyle bir oyuncuyu izlemek; gurur, heyecan, ozveri, guven ve gaz veriyor bir Galatasaray sevdalisi olarak :ka21:

Kornerlerde hiç ileri çıkmıyor orta sahada bekliyor ya o an bana verdiği güveni asla anlatamam :)

genelde forvetler için kullanılır bu cümle ama kasımpaşa maçında hiç mi hiç ''istediği topları alamadı''.

[h=1]Albayrak: "Eboue'ye PSG'den teklif geliyorsa..."

[h=2]Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Fildişili yıldız Emmanuel Eboue'yi almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.[/h][h=2]Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, "Beşiktaş'la aramızda problem olmaz. Demeçler nedeniyle insanlarda bu algı oluşmuş olabilir, ancak biz iki dost camiayız. İnönü Stadı'nde en şekilde ağırlanacağımızı umuyorum. Gönül isterdi ki taraftarımız da bizimle beraber olsun. Bu konunun tarafları olarak oturup konuşmalıyız. Kimse mutlu değil sonuçta" dedi.

Derbi için temkinli mesajlar veren sarı-kırmızılı yönetici, "Rakibimize saygımız sonsuz. Bu nedenle Beşiktaş'ın kadro kalitesini değerlendirmek bana düşmez. Ancak şunu diyebilirim siyah-beyaz forma ağırdır. Bunu kim taşıyorsa saygıyı hak ediyordur. Bu nedenle Beşiktaş maçının sanılanın aksine bizim için çok zor geçeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Albayrak, Fransız basınının ortaya attığı PSG-Eboue flörtü için ise "Bundan gurur duyarız, ama Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez! Kariyeri bitti denilen Eboue'ye PSG'den teklif geliyorsa bu teknik kadronun başarısıdır" yorumunu yaptı.

[/h]kaynak:sporx.com[/h]

• [h=6]Psg Eboue için 27 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor

kaynak face. gs transfer haberleri

[/h]

Eboue ile köşe yakınlarındaki taçlar bizim için aynı zamanda kornerdir :)

[video=youtube;PjIAJTQoU5U]https://www.youtube.com/watch?v=PjIAJTQoU5U[/video]

Çok pis üstüne gidecekler, çıldırt şunları Manu

27 euro eder mi?Edebilir bence ama daha ligde çok iyi performans gösterdi.Sağ bek olarak dünyanın en iyilerinden ama daha bu performansı fazla tanınmamış ve PSG asla ve asla bu kadar para vermez.Daha Gs'de sadece ligde kendini gösterdi.Avrupa'da da bizim ligde ciddiye alınmıyor fazla.Bu sene ŞL de süprizler yaparsak ancak bu rakamlar gelebilir.O da sadece PSG ve City'den.Yani bu haber koca bir yalandır.Kimse inanmasın.

27 euro eder mi?Edebilir bence ama daha ligde çok iyi performans gösterdi.Sağ bek olarak dünyanın en iyilerinden ama daha bu performansı fazla tanınmamış ve PSG asla ve asla bu kadar para vermez.Daha Gs'de sadece ligde kendini gösterdi.Avrupa'da da bizim ligde ciddiye alınmıyor fazla.Bu sene ŞL de süprizler yaparsak ancak bu rakamlar gelebilir.O da sadece PSG ve City'den.Yani bu haber koca bir yalandır.Kimse inanmasın.

Eboue bu Emre Çolak değil farkındasın değil mi?

Arsenal'de senelerce oynamış Fildişi sahilleri milli takımının oyuncusu

Onun maçı olacak bu maç. Gol at, git dansını et Melo ile birlikte.

27'yi mi????!! Bu haberi ciddiye alan yok di mi?Ne olur yok diyin:)

Geri
Üst Alt