#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Harika gerçekten harika. Bu kadar yararlı sağ bek mi olur yahu :) Sabri ile geçen yıllara üzülmemek elde değil.

488265_414354301947674_876032192_n.jpg

Eboue ve Çocukları.. :)

[video=youtube;Sd6kuLZ0iyw]https://www.youtube.com/watch?v=Sd6kuLZ0iyw[/video]

3.55 :tiphat:

Hamit orada Amrabat'a pas verseydi haftanın golü olurdu.

Türkiye'ye gelmiş en iyi bek bence şu ana kadar.

Eboue'yi unutmuşum Dany ve Amrabat ile maçın en iyi 3 isminden biri..

Unutmak çok normal, her maç süper olduğu için ekstra gibi gelmiyor insana.

Bu adam takımda futbolu en iyi bilen kesinlikle, her hareketini düşünerek, aklıyla yapıyor, süper pası güme gitti ya, yazık oldu.

Takimdaki en sevdigim futbolculardan ama sunuda unutmayalim bursanin 2.golünde diregi zamaninda terketmeli ve ofsayti bozmamaliydi,birde rakibini kacirdi ve kaleciyle karsi karsiya birakti,genelde iyi istatistikle oynasada cokda uyi bir gününde degildi dün aksam,ama arkadaslarinda yazdigi gibi acik ara ligin en iyi sag beki...

Takimdaki en sevdigim futbolculardan ama sunuda unutmayalim bursanin 2.golünde diregi zamaninda terketmeli ve ofsayti bozmamaliydi,birde rakibini kacirdi ve kaleciyle karsi karsiya birakti,genelde iyi istatistikle oynasada cokda uyi bir gününde degildi dün aksam,ama arkadaslarinda yazdigi gibi acik ara ligin en iyi sag beki...

orda eboue hemen cıksaydı ön direkten bu seferde niye hemen cıkıyo diyecektiniz.

Hamit biyerde top kaybetti.. Eboue yerinde degildi.. 2 Bursali gidiyordu.. Reyiz geldi arkadan kayarak tereyagindan kil ceker gibi topu soktu.. maca bakanlar hatirlar.. iste orda dedim.. Top Class sagbek boyle olacak..

Sen tam bir reissin adamım :ayatollah:

ben şimdiden bu adamı kaybettiğimizde sağbek kim olacak diye düşünmeye başladım.büyüksün reyisss

Geri
Üst Alt