#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ulan bekliyorum bekliyorum biriside çıkıp Eboue'yi eleştirmiycekmi acaba diye yok anasını satiyim herkes kendini Amrabat'a Burak'a Hamit'e sallamaya o kadar kaptırmışki ... Eboue rezalet de oynasa millet yine gitcek bu 3'lüye saydırcak ...

Bu 3'lüden birisini bugünki Eboue gibi oynasa etmedikleri küfrü bırakmazlar heralde ama hiç tık yok ... Allah'a havale ediyorum sizi bu kadar mı olur yaa ...

uzun süredir kötü.

Sana ne olmuş böyle anlamıyorum arkadaş, derdin nedir ?

Sallandı.

Takımdaki belli başlı bikaç adam ne kadar kötü oynarlarsa oynasınlar en ufak eleştiri dahi almıyolar alsalarda ah be Eboue haftaya düzeltirsin tarzı ...

Gidip Amrabat'I savunuyorum evet yeri geldi Burak'ı da savundum Hamit'i de ama asıl sinir olduğum şey bu adamlar bu kadar eleştiriliyo eyvallah belki haklı eleştiriler ama bu adamlar bu kadar eleştirilirken Eboue'nin hiç eleştiri almaması kimsenin konuşmamasına çıldırıyorum yaa ...

Adam gibi herkese objektif yorum yapsalar eyv ama yok ...

Sola Eboue gibi birini isterken sağda Balta gibi oynadı :ka21:

İlk defa vasatın altında oynadı.Eleştirinin dozunu abartmamak lazım.

Sola Eboue gibi birini isterken sağda Balta gibi oynadı :ka21:

Bundan daha iyi anlatılamazdı herhalde Eboue nin hali ve maalesef bu senenin genelinde aynı , mücadele etmiyor , rakibin rüzgarından sakatlanıyor , ve çok ama çok lauballi

Formsuzluğu bir yana o taç atışlarını artık uzun kullanmasın lütfen.

Top genelde rakibe geçiyor o taçlardan sonra. Ayrıca kullanana kadar epey zaman geçiyor. Çok gereksiz.

İlk defa mı ? Bence bu sene abartmıyorum güzel oynadığı maç sayısı maksimum 2'dir heralde ...

Napsın adam hücum silahımız bek ona bel bağlıyoruz,ilk yarı her top Eboue'ye sorumluluk alan yok kanatlarda.

vayy beee ne cevap ama helal ...

Sen her maç Burak'a saydır ( tamam eyvallah beğenmeyebilirsin ) bu maç bende beğenmedim topic'inde de belirttim ...

Ama nedense Eboue çok çok kötü oynadığı bir maçta eleştirilince böyle cevap ver ufff süper objektifsin devam :yenieek:

Rezalet.

bi tacımız eksikti tam oldu.artık topun taca çıkmaması için dua ediyorum bu nedir arkadaş ya

Çok kötüydü, sene başından beri sallantıdaydı zaten, bu maç dibe vurdu. Toparlar umarım yakında.

Yalnız şu uzun taç atışlarından vazgeçsin artık, geçen seneden beri kullanıyor ben daha tehlike yarattığımızı hatırlamıyorum. Bir de üstüne en az 30-40sn zaman kaybediyoruz.

Şu maç hariç sezon başından beri bizde tek oynayan adam,sallantı-rezaletler falan diyenler umarım maçları seyrediyorlardır,ayıptır yahu şu adama sezon başından beridir kötü demek.Zevkten sanki adam uzun taç kullanıyo,taça bilen takan var,ne güzel korner gibi kulanıyo öhh.

Geri
Üst Alt