#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Iyi oyuncu olsaydi Arsenal birakmazdi zaten.

Iyi oyuncu olsaydi Arsenal birakmazdi zaten.

:asd:

Eboue müdahele etmekten niye sakınıyor anlamış değilim, var bu abimizde birşeyler..Müdahele etmediği toplar gol oluyor, rakibin peşinden koşmuyor, bırakıyor niyeyse..Bir çözüm bulunmalı, dinlendirilmeli vs.Umarım geçen seneki Eboue gelir, Trabzon deplasmanındaki Eboue gelir..

Ayrıca eleştirdiğim bir noktasını sözlükten bir arkadaşda farketmiş iyi farketmiş;

dünya'nın en iyi taç atışı kullanan futbolcusu. en az 500 taç kullanmıştır, tek bir tehlike yaratamamıştır. elindeki topu rakibe kazasız, belasız, istatistiğe yansımayacak şekilde rakibe geçirmenin yolunu bulmuştur.

Çok çok kötü son zamanlarda sabriyede forma kaptırıyorsa vardır bi sıkıntı inş düzelir

sıkıntı ebouede değil sıkıntı ortasahadaki oyuncuların nerdeyse çoğunun kötu oynaması melo,selçuk,hamit, birde bunların yanına özelikle gençler maçında melo yerine emre oynayınca geriye kimse gelmez yardım etmez oldu doğal olarak, eboue danny, semih çok zor durumlara düştü ve kötü oynadı deniyor. sorun formsuz olması değil geriye kimsenin gelmemesi.

Sorun bizde, bizim ülkede gençler.Eboue geçen sene muhteşem bir performans sergiledi sağ bekte, bu yıl ise tam Türk oldu, çalışmayı bıraktı :) adamı tembelliğe alıştırdık, bizim ülkeye gelen yabancıların genel sorunu :) Bir de Eboue'nin yeri garanti, kendisini hiç kasmıyor,bir kaç maç kötü de oynasa kredisi sonsuz hepimizin gözünde.Yıllarca Sabri tek başına oynadı sağ bekte, neden gelişmedi ? Çünkü kendisini kesecek bir tane adam olmadı.Şimdi Eboue geldi, umuyorum ki Sabri eskisinden daha çok çalışıyordur.

ya adam altı üstü 2 maçtır formsuz. hemen şöyle böyle diye sallamaya başlamışsınız. ilginç valla. medya da fırsat kolluyor zaten.

bu sene takımda geçen seneki performansını yakalayabilen tek adam eboue'dir. ama dediğim gibi 2 maçtır kötü orası ayrı.

ben eboue'nin yedek kalacağını sanmıyorum. eboue yedek kalırsa diğerlerinin 18e girmemesi lazım. bu kadar net.

Hantal, pres yapmayan, rakip kovalamayan Hamit' in Eboue' yi psikolojikman bitireceğini aylar öncesinden yazmıştım. Yoksa forumun %99 övdüğü göklere çıkardığı bir sağbek neden bu kadar birdenbire değişsin. Düşünün aylar önce Sabri Sağbek' e dönebilir mi diye beyin fırtınası yapmıştım, ölüm fermanım olacaktı neredeyse. Yani taraftar bu kadar sevmişti Eboue' yi

Hantal, pres yapmayan, rakip kovalamayan Hamit' in Eboue' yi psikolojikman bitireceğini aylar öncesinden yazmıştım. Yoksa forumun %99 övdüğü göklere çıkardığı bir sağbek neden bu kadar birdenbire değişsin. Düşünün aylar önce Sabri Sağbek' e dönebilir mi diye beyin fırtınası yapmıştım, ölüm fermanım olacaktı neredeyse. Yani taraftar bu kadar sevmişti Eboue' yi

Şimdi de Hamit mi dengelerini bozuyor.

Aynen. Bu kadar zarar bi taç atışı olmaz ya. Hem zaman kaybediyoruz hem savunma yerleşiyo. Etkili de olamıyoruz.

good :ka21:

Son 2 maca göre daha iyiydi. 3-4 kisiyi calımlayıp girdiği pozisyonu gol yapsa kendisi için müthiş moral olurdu.

Geri
Üst Alt