#27 Emmanuel Eboué

Her mac özellikle dikkat ediyorum, defans hattiyla kesinlikle uyum icinde değil ve sürekli ofsayt çizgisini bozuyor. Dünkü macta da aynı hatayı çok kez yaptı. Fatih Terim'in kendisini uyarması gerek. Aklı 5 karış havada top oynuyor bu yıl. :/ Eboue reis kaliteli bi takım sen pozisyonunu alana kadar defansın arkasına 3 top atar. Neyse yine de seviyoruz kendisini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

İnsanlığına denilecek laf yok.

Drogba ; " Benim gibi vakfı olan futbolculardan biri de Eboue. Uzun süredir bu vakıf aracılığıyla önemli işler yapıyor. 3 ay önce Abidjan’da benim de katıldığım bir yardım gecesi düzenledi. Buradan sağladığı kaynakla yeni iş olanakları oluşturdu. Ancak ne yazık ki bu çabaları kamuoyunda yeteri kadar yer almadı. Neden? Çünkü onun adı Dider Drogba değil! Giriştiği bu iş muazzam bir şeydi. Ama hak ettiği değeri görmedi. Böyle güzel etkinlikleri gündeme taşımazsak ellerinde imkan olan diğer insanları bu tip şeyler yapmaya nasıl teşvik edebiliriz ki?”

Ayrıca maç içinde yere düşen futbolcular ile ilgilenmesi, bir sorun yaşadığında rakip futbolcuyu teselli etmesi, gidip ilgilenmesi, Semih ve Emreye abilik yapması, Fatih Terimi babası gibi sevmesi ekstra özellikleri.Sempatik olması, herkesce sevilmesi pozitif özelliklerinden...

Ama Eboue güvendiğimiz Eboue değil bu sezon.Formsuzluk denilebilir, Psgden teklif almış deniliyordu bu olabilir, aklında birşeyler var, umarım düzelir bizde kredisi bol onun.Ayrıca çok hızlı bir şekilde kendisini yere atıyor, yerden kalkmıyor, önemli anlarda önemsiz bir duraklaması bize zararlı olabilir.Dirençli olması gerekiyor, tedirgin oluyor insan...Ayrıca Sabrinin taç kullanan versiyonu :)

Adamlar orta yaparken ayagini cekiyor basmiyor..

ornek: Cluj, genclerbirligi ilk goller

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum ;

Aldığı para helali hoş olsun, aldığım lisanslı ürünler helali hoş olsun onun maaşına giderse ;) Ya diğerlerine de helal tabi ki ama bu adama karşı apayrı bir boyutta düşünüyorum..İsterse 10 milyon euro alsın hiç önemli değil.Yeter ki bu adam kazansın, insanlara iyilik yapmaya devam etsin..

Sanki kafasında şu günlerde takımın ezemeyeceği, yenemeyeceği takım olmadığını düşündüğü için, saçma sapan goller yemeyiz düşüncesiyle ayağını toplara uzatmadığını düşünüyorum.Gerçekten kötü niyetli yaptığını sanmıyorum.O Yüzden reis lütfen her maçı ciddi al..

Biraz düzeldi gibi son iki maç sahada daha dirençli olmalı kendini çok kolay yere bırakıyor

Geçen sene çalım yemezdi hiç. Bu sene çok rahat oynuyor. Orta açılırken ayağını uzatmıyor. Yine de reis tabi.

evet geçen sezonki performans'ı yok ama düzeliyor yavaş yavaş

Son maçta gayet iyiydi Cluj maçında performansı zirve yapar inşallah çok ihtiyacımız olacak.

Rezalet oynadı.

Arasıra bir çıkış yapsa çok iyi olacak. İyiydi.

Ama bir zamandır eski Eboue değil.

Yuh la ekstra bisey yapmadi rezalet falan da degildi cristen dolayi cikmayi pek gozune kestiremedi sanirim iyi de yapti bence

çıkarken 5 tane pas hatası yaptı bence rezil oynadı

yedege cekilmeli

Üstüne düşeni yapıyor kimse goller asistler beklemesin sağ bekten.. Son 5 dk'daki stresi her maç 90 dk mı yaşamak istiyorsunu?

Geri
Üst Alt