#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Formla alakası yok ki, ben Eboue'nin formsuz olduğunu iddia etmedim. Oyuncu formsuz olabilir, ama bu 20 maç sürmez. Ha sürerse bile oyuncunun sahadaki gayretinden anlarsın durumun formsuzluk olup olmadığını. Ama Eboue net olarak takımı umursamıyor. Selçuk, Melo, Elmander'de görebiliyosun, gözlerinden, mimiklerinden belli oluyor, yaptığı koşulardan. Eboue'nin koşusu bile "bitse de gitsek" havasında
valla renktaş bu tarz adamları idare etmek zor dediklerin kısmen doğru olabilir ama sen böyle düşünursen takımda adam kalmazki peki ozaman eboue iyi değildiyyorsun ok, sen bana ozman takımdaki iyi isimleri sayabilirmsin bu sene!

valla renktaş bu tarz adamları idare etmek zor dediklerin kısmen doğru olabilir ama sen böyle düşünursen takımda adam kalmazki peki ozaman eboue iyi değildiyyorsun ok, sen bana ozman takımdaki iyi isimleri sayabilirmsin bu sene!

Bak, mesele Eboue iyi-Eboue kötü meselesi değil. Mesela Burak dün iyi miydi? Değildi. Ama çabaladı. Eboue'de bunun ışığını bu sezon hiç bir maçta görmedim. Eboue'nin performansı kötü olabilir, oyuncunun buna hakkı var. Ama takımı umursamama lüksü olmamalı. Geçen sene çalım yemedi Eboue ligin ikinci yarısına kadar. Bu sezon 5. sınıf topçulardan çalım yiyor, çalım yediğinde de kovalama ihtiyacı hissetmiyor. Bırakıyor orda arkadan takip ediyor. Sorun bu.

Valla gidişi beni hayatta üzmez...

Nedeni bu sene oynar gibi görünüp de yattığı çok maç oldu..

Nede gidişine üzülmem dünyada tonla sağbek var bir sürü..

Daha da olmadı Hamit gibi bir adamımız var mükemmel de olur sağbeke..

Kendi bilir ..

Bak, mesele Eboue iyi-Eboue kötü meselesi değil. Mesela Burak dün iyi miydi? Değildi. Ama çabaladı. Eboue'de bunun ışığını bu sezon hiç bir maçta görmedim. Eboue'nin performansı kötü olabilir, oyuncunun buna hakkı var. Ama takımı umursamama lüksü olmamalı. Geçen sene çalım yemedi Eboue ligin ikinci yarısına kadar. Bu sezon 5. sınıf topçulardan çalım yiyor, çalım yediğinde de kovalama ihtiyacı hissetmiyor. Bırakıyor orda arkadan takip ediyor. Sorun bu.
2. yarı tekrar eski performasına kavuşursa ozaman da akıllandı çokmu iyi diyeceğiz! benim söylemek istediğin geçen sene riera kötu busene super son maçlarda, bende diyorumki sadece eboue değilki bir çok oyuncu var kötu olan geçen seneye göre. yuz ifadelerini felan geç performas olarak düşün.

2. yarı tekrar eski performasına kavuşursa ozaman da akıllandı çokmu iyi diyeceğiz! benim söylemek istediğin geçen sene riera kötu busene super son maçlarda, bende diyorumki sadece eboue değilki bir çok oyuncu var kötu olan geçen seneye göre. yuz ifadelerini felan geç performas olarak düşün.

Geçen sene Riera kötü değildi ki. Geçen sene Riera sadece bekleneni veremedi çünkü biz topu aldığında akıp giden bi sol kanat bekliyorduk. Riera böyle bir kanat değildi ama aldık. Hata buradaydı. Bu sezon da sol beke geçti.

Eboue'de durum ne peki? Mevkisi hala aynı, kendisinin en iyi olduğu mevki. Performans olarak yine Eboue en kötülerden birisi. İdeal 11'imizi bi gözümün önüne getiriyorum, şu anda gerçekten Eboue en kötü, verimsiz. Hatta takıma net olarak zarar veriyor. Rakip kanat orta yaparken ayağını uzatmayan adamın "formu kötü" diyemezsiniz. Açık olarak takımı iplemiyordur.

eboue kötü oynasa ne yazar baktım şimdi neredeyse herkes adamı ilk yarının en iyi 11ine koymuş :asd:

Stadta izleyen biri olarak soyluyorum eboue gayretsiz degil.Icerdeki cluj,3-1 lik sivas,fener,ilk haftadakii bjk...hepsinde en cok kosanlardandi.Yalan haber ve lig tv goruntuleriyle gaz olmayin eboue hala takimin en degerli oyuncularindan

Geçen sene Riera kötü değildi ki. Geçen sene Riera sadece bekleneni veremedi çünkü biz topu aldığında akıp giden bi sol kanat bekliyorduk. Riera böyle bir kanat değildi ama aldık. Hata buradaydı. Bu sezon da sol beke geçti.

Eboue'de durum ne peki? Mevkisi hala aynı, kendisinin en iyi olduğu mevki. Performans olarak yine Eboue en kötülerden birisi. İdeal 11'imizi bi gözümün önüne getiriyorum, şu anda gerçekten Eboue en kötü, verimsiz. Hatta takıma net olarak zarar veriyor. Rakip kanat orta yaparken ayağını uzatmayan adamın "formu kötü" diyemezsiniz. Açık olarak takımı iplemiyordur.
peki ozaman şuan farzedelim eboue yok sağbeke kimi getirebilicez eboueden daha iyi? kim olabilir bana şu isim daha iyi olur diye bilirmsin,

peki ozaman şuan farzedelim eboue yok sağbeke kimi getirebilicez eboueden daha iyi? kim olabilir bana şu isim daha iyi olur diye bilirmsin,

İşte tek sorun burda. :yenieek:

Ben Eboue'nin kalmasını tercih ederim şahsen, takımı tanıyor, geçen sene de müthiş oynadı. Ama kötü oynadığı zaman da bunu görebilmek, sebeplerini anlayabilmek lazım.

Ama ben şu anki Eboue'den daha iyi oynayabilecek bir oyuncu transfer edilecekse üzülmem Eboue'nin gidişine. Gillet CL'de oynayabiliyor olsaydı iyi olabilirdi mesela (kendisini seyretmedim ama iyi deniyor).

olcan nın cok rahat bı sekılde senden o topu almasına senın de lakayt bı sekılde ızlemene anlam veremıyorum reis,gecen seneki ebouyi istiyoruz,ama su gercek senın yerınde olsam hamite tekme tokat dalarım

İşte tek sorun burda. :yenieek:

Ben Eboue'nin kalmasını tercih ederim şahsen, takımı tanıyor, geçen sene de müthiş oynadı. Ama kötü oynadığı zaman da bunu görebilmek, sebeplerini anlayabilmek lazım.

Ama ben şu anki Eboue'den daha iyi oynayabilecek bir oyuncu transfer edilecekse üzülmem Eboue'nin gidişine. Gillet CL'de oynayabiliyor olsaydı iyi olabilirdi mesela (kendisini seyretmedim ama iyi deniyor).
daha iyisi varsa bende uzulmem ama bence yok! gerçekçi düşünursek bence cidden yok avrupa dahil isim olarak olabilir ama alamayız bence.

daha iyisi varsa bende uzulmem ama bence yok! gerçekçi düşünursek bence cidden yok avrupa dahil isim olarak olabilir ama alamayız bence.

Evet. Hele ki Keita gibi bi durum olursa hiç iyi olmaz. Eboue'nin ayrılmasından sonra iyi bi transfer yapabileceklerini çok sanmıyorum ben de. Bu yüzden Eboue'den eski performansını almamız için teknik heyetin oturup konuşması lazım. Olmuyorsa sezon sonu gitmesi en mantıklısı.

"Ne ayrılması, ben Galatasaray için PSG’yi reddettim."

“Ben Galatasaray’da mutluyum, ailem İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu. Şimdi de zaten onlarla beraber Belçika’da tatildeyim. Galatasaray’dan ayrılmak aklımdan bile geçmedi."

"Bana Eylül ayında Paris Saint Germain’den devre arası için transfer teklifi geldi ama ben Galatasaray’da oynamak için bu teklifi reddettim."

"Sarı-kırmızılı forma ile şampiyonlar ligi’nde oynayacağım ve elimden gelen her şeyi yapacağım. Melo ile yaşadıklarımız tamamen maçı kazanmak adına o andaki hırsla yaşanan şeyler.”

- Emmanuel Eboue / Hürriyet Gazetesi röpörtajı

Geri
Üst Alt