#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Ilk yarinin acik ara en kotulerinden..Mental bi problemi var gibiydi maclara konsantre sifirdi ozellikle Anadolu maclarina.Umarim Drogba'nin gelisiyle eski Eboue'yi izletir ,bize ilk geldiginde de Arsenal'de oynarkende benim icin hep dunyanin en iyi 10 sagbeki icindeydi umarim formunu bulur Aslan.

Ilk yarinin acik ara en kotulerinden..Mental bi problemi var gibiydi maclara konsantre sifirdi ozellikle Anadolu maclarina.Umarim Drogba'nin gelisiyle eski Eboue'yi izletir ,bize ilk geldiginde de Arsenal'de oynarkende benim icin hep dunyanin en iyi 10 sagbeki icindeydi umarim formunu bulur Aslan.

gecen sezon deplasmanda bir TS maci vardi nasil dokturmustu o macat hala aklimden cikmiyor..:ayatollah:

gecen sezon deplasmanda bir TS maci vardi nasil dokturmustu o macat hala aklimden cikmiyor..:ayatollah:

Aynen renktas benimde aklima o tarz performanslari geliyor bu seneki halini gorunce kiziyorum Eboue'ye.Insallah duzelecek yine Trabzon maci gibi git-gel felc edecek rakibin solunu:ayatollah:

Reyis çok formda :ayatollah:

Kanka vallahi futboldaki sağ bek olayından soğuduk yokluğunda ne olur gelde Sabri orjinal görevi olan Tribünde taraftarlığa yükselsin .lol.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Emmanuel Eboue, İstanbul'a döndü. Fildişi Sahili Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan tecrübeli oyuncu, bu sabah takıma katıldı.

Kaynak:NTVSPOR

Hoşgeldin kara şimşek :D

Geri
Üst Alt