#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Şahsen diğerleri gibi şut odaklı bek performansı değerlendirmesi yapmıyorum.

Öyle olması lazım zaten ama bu adam değil miydi bizi 1461 maçında çıldırtan oynadığı maçlarda saç baş yolduran tamam 1 maç iyi oynadı bence bi kaç maç daha şans verilmeli ama hemen Eboue'yi satıp Sabri var dersen o iş olmaz ,her zaman güvenemeyiz. Eboue formsuz olabilir ama hep bi standartı var bana göre :) Şu orta hala aklımda arada olabilir böyle ama çoğu zaman böyle :):):)Sabri'nin 2 numaralı vuruşu - YouTube

Öyle olması lazım zaten ama bu adam değil miydi bizi 1461 maçında çıldırtan oynadığı maçlarda saç baş yolduran tamam 1 maç iyi oynadı bence bi kaç maç daha şans verilmeli ama hemen Eboue'yi satıp Sabri var dersen o iş olmaz ,her zaman güvenemeyiz. Eboue formsuz olabilir ama hep bi standartı var bana göre :) Şu orta hala aklımda arada olabilir böyle ama çoğu zaman böyle :):):)

Şahsen ben hakkının çok yendiğini düşünüyorum Sabri'nin. Bazı taraftarlar resmen adamın hata yapmasını bekliyorlar. Tamam çok yetenekli bir oyuncu sayılmaz fakat bakıyorum Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin aldığı Hasan Ali'den, Gökhan Süzen'den falan ne farkı var ? Tam olarak ne kadar bonservis ödediler bilmiyorum ama en az 2 milyon euro vermişlerdir yani. Gökhan Gönül mesela, Sabri'nin milli takımda sergilediği performansın çeyreğini bile gösterememiştir. Neyse konuya dönecek olursak, Eboue falan satılmaz. Yabancı kontenjanı nedeniyle kesik yiyebilir tabi buna şaşmamak gerek. Önümüzdeki Akhisar, Ordu maçlarında da Sabri oynar kesin. Hakan Balta'ya yeğtir şu an Sabri.

Şahsen ben hakkının çok yendiğini düşünüyorum Sabri'nin. Bazı taraftarlar resmen adamın hata yapmasını bekliyorlar. Tamam çok yetenekli bir oyuncu sayılmaz fakat bakıyorum Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin aldığı Hasan Ali'den, Gökhan Süzen'den falan ne farkı var ? Tam olarak ne kadar bonservis ödediler bilmiyorum ama en az 2 milyon euro vermişlerdir yani. Gökhan Gönül mesela, Sabri'nin milli takımda sergilediği performansın çeyreğini bile gösterememiştir. Neyse konuya dönecek olursak, Eboue falan satılmaz. Yabancı kontenjanı nedeniyle kesik yiyebilir tabi buna şaşmamak gerek. Önümüzdeki Akhisar, Ordu maçlarında da Sabri oynar kesin. Hakan Balta'ya yeğtir şu an Sabri.

Ben Sabri'nin doğuştan çok şanslı olduğunu düşünüyorum tıpkı Batuhan gibi kesinlikle Galatasaray'da oynayacak bi oyuncu değil ama oynuyor yapcak bi şey yok diğer dediklerine katılıyorum mecburen :yenieek:

sol bek oynasın, riera abuk subuk hareketler yapmaya başladı

Ordu maçında sabriyi oynatabilir ama bence bu maçta şampiyonlar ligini göze alarak maç eksiği olan eboue yi oynatır. Diğer dediklerinde aynen haklısın sabri yetenkli değil ama takım için her şeyini koyuyor gökhan gönül şampiyonlar liginde çeyrek finalden sonra kayboldu zaten sabri gibi oyunculara her zaman ihtiyaç vardır.Hiç unutmam izliyenler bilir hatta herkes hatırlar son playy off ta türkiye hırvatistan maçında 3-0 lık hezimette sabrida den başka kimse bırak oynamayı koşmamıştı bile sabri ne olursa olsun bu forma için son terine kadar akıtıyor helal olsun !

sabri 2008 de avrupa sampiyonasinda son macimizda almanyaya karsi phillip lahmi öyle bir pazara yollamisti ki semihin golünden önce,onu hic unutamiyorum.. ama o öküz lahmda o gün golü atti son dakikada bize :sad007:

umarım fatih hoca sabrinin bir maçlık performansına güvenip schalke maçında yedek kulübesinde oturtmaz seni!

bastos mundar eder sabriyi mundar!

Kara tren gecikir belki hiç gelmez... Sabri ile müthiş forma rekabetinde ama Sc04 maçında &100 eboue oynamalı.

Sabri kendini rezil edene kadar bekleyecek miyiz Fatih Hoca??

Eboue bugün oynamalıydı,Schalke maçı yaklaştı..

Fizik olarak çok bitiktin karaboğa yediğimiz golde de adamını alamadın.

schalke maçında sol kanatta oynamalı..farfan'a geçit vermese yeter.

Geri
Üst Alt