#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

iyi de kardeşim madem kendini yere atacan hele bir top gelsin. adam daha orta yapmadan kendini yere bırakıp sahayı seyrediyor. hakemin seni görmesi bile mümkün değil. en az 4-5 saniye yerde öylece yatıyor. sonra top geliyor bizimki hala yerde. şunu premier ligde yapsa iyi oyununa bakmadan şutlarlar adamı.

O pozisyona tekrar bakın, Gökhan Zan Eboue'nin olduğu yere bakıyor, sırf Eboue orada adamının yanında diye de orada hareketlenmiyor.

İnşallah hoca bu saçma hareketine kızıp cl maçında oynatmamak gibi bir hata yapmaz (!)

Sahanın en iyilerinden biriydi ama amatör futbolcunun yapacağı iş değildi o.

Hamıt bek Eboue onde oynsa S04 macında

Eboue bu tarz posizyonlarda düdük çalmadan kendini bırakıyor. Bundan vazgeçmeliydi çünkü bir gün baş ağrıtacaktı oldu.

O kadar iyi oynuna yaptığın o ucuzluk yakıştı mı

Dün ilk yarı harikaydı.

Ama vu kendini atmaları, sakatlık numaraları sadece hakemi aldatma amacı gütmüyor bence. Ciddi bir mental rahatsızlık belirtisi. Vee tıbbi müdahale gerektiğine inanıyorum.

Sara hastalığı, havale geçirme gibi birşey Eboue'deki. Normal değil.

HER POZISYONDA HAFIF BIR TIKTE YERE YATMANDAN BIKTIM YETER DUN DE AYNI HIKAYE VE GOL GELDI !! BRAVO :yenieek:

Schalke maçında Dany, Ordu maçında Muslera , Gençlerbirliği maçında Eboue, önümüzdeki haftalarda ise Semih'in kendi kalesine golünü bekliyorum.Gençler maçında atabilirdi az daha.

Hala çok sinirliyim Eboue'ye. Tuttu maçı adamlara verdi hiç yok yere! Sadece gol de değil diğer bi kaç gereksiz pozisyondada yerde yatarak rakip takım oyuncusu gibi oyunu soğutttu resmen ya.

Cevap: Eboue Sorunsalı

Dün sanki içine Dani Alves kaçmıştı, lakin golden önceki saçma sapan kendini yere atması affedilir gibi değil.

Adam ister ittirmis olsun, ister ittirmemis olsun, ben yere dustugunde bile hemen kalkip rakibi bozmaya calisacak, cirpinacak adam gormek istiyorum Galatasaray'da. Ne kadar iyi futbolcu olursa olsun.

Kaldi ki atti iste kendini. Bu artistlikleri biktirdi artik.

dün gol pozisyonu dışında mükemmel oynadı

hep diyorum,ebouenin 10'da 1 performansı sabrinin 10 katıdır..

Gol pozisyonu için kızgınım ama umarm ders olmuştur.

O pozisyon dışında en beğendiğim maçını oynadı. Sağ kanada ilaç gibi geldi. Zaten ilk yarıdaki atakların çoğunuda onun tarafından yaptık. Sabri tamam bizim evladımız canımız ciğerimiz ama Sabri ile Eboue yi mukayese bile etmem

Cevap: Eboue Sorunsalı

.

Oynadığın futbola goldeki hatan gölge düşürdü...resmen yaktın

ebuzadt konusunda suphelerim vardi ancak recent gozlemlerim dogrultusunda awrupanin en iyi fulbeqlerinden biri olduguna kanaat getirmisim

haberiniz ola

Ynt: #27 Emmanuel Eboué

Eboue bek oynarsa yanarız. Gençler maçını bir daha izleyin adam bildiğin sağ açık oynadı. Schalke Gençler'e benzemez cezayı keser.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt