#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Yine mi yatmış? Saat daha erken..

o yüzden çıkmasın faydasından çok zararı olabilir:)

Eboue'yi oynatıp ileri çıkma diyeceksen oraya Sabri'yi koy daha iyi. Döve döve geri dönmesini sağlayacaksın ya da kanat oynatacaksın. Eboue şu an bek falan değil, takımdaki en etkili kanat oyuncusu.

Bu sene hiç beğenmiyorum, geçen seneki Eboue' den eser yok!

Schalke maçında da 11 başlamalı.Sabri rezil durumlara düşebilir o kanat oyuncuları karşısında.Eboue'ye daha fazla güveniyorum.

Yeter ki oyunun dışındaki bazı hareketlerinden vazgeçsin.

Adam akıllı oyna. Senin yüzüne Bastos gol attı. atakların içine ettin.

Pres gelince topu sağından atıp solundan geçmen ama faulle durdurlmandan sonra dedim yeaaaaaaaaaaaaa işte eboueee diye.Gerisini getiremedin sen bu değilsin daha cesaretli oyna

Çok ters kademeye girdi Aslanım süpersin:ayatollah:

Maçta sırıtan bi tek sendin en ufak şeye yere yatıyosun Gençler maçından hiç akıllanmamışsın :mad:

2.yarida bir cok pozisyonda yalniz kaldi ve bu yüzden kötü göründü yoksa bence süper oynadi 9/10

Eğer elenseydik çok konuşulurdu. Faul faul diye diye Bastos'u boş bıraktı.

yeter lan biktim senin rakibin yanindan kosmandan !! bir kere de ayagini topa uzatsan okadar rakibi kovalamana gerenk kalmicak .

Form düzeyi yükseliyor zaten gençler maçında sinyali vermişti.

Aynen devam aslanım :005:

çok çok kötü oynuyor..riera zayıf halkamız diye bakıyoruz ama dün en çok eboue'nin kanadından geldiler..nasıl bu kadar çok top aldırır,nasıl bu kadar orta yaptılır karşısında ki adama...her top da kendini atıyor

geçen seneki etkili oynayan Eboue olmadığı aşikar,hal kendine gelemedi bu sene:SS:

Eboue'ye kötü diyenler maçı nasıl izlediniz bilmiyorum ama Eboue gayet iyiydi. Draxler'in insan üstü performansı yüzünden adamı eleştiremeyiz. Ama kendini yere atmaları olmadık pozisyonlarda durup hakemden faul beklemesi ayrı bir mallık.

Nedense hiç bir fotoğrafta eboue yi görmedim.. Maç sonu sevinçlerindede..

Dany de çok iyi, ama Ujfaluji varken daha iyi oynuyor defans bloğu, haliyle Eboue de iyi oynuyor, lider lazım defansa, mutlaka.

Geçen seneki Eboue değil ama yinede Schalke'nin mükemmel kanatlarına karşın bu seneki kötü formuna rağmen aman aman sırıtmadı sanki ya :confused:

Geri
Üst Alt