#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

ölüsü bile sabriden 10 kat iyidir. böyle bir adam kenarda bekletilemez.

Eğer 4-3-1-2 ya da 4-1-3-2 gibi kanatsız bir sistemde oynayacaksak - ki Burak, Drogba ve Sneijder bizde olduğu sürece öyle olacak gibi görünüyor -

her iki kanat bekimizin de çok üst düzey olması şart. Üst düzey derken sadece isim olarak değil, fizik, kondisyon, sürat ve teknik olarak söylüyorum.

Bayern Munich ya da Alman Milli takım maçlarını izleyenler Lahm'ın katkısının farkındadır. Adam her maçı en az 1 asistle kapatıyor. Schalke'deki kıçıkırık Uchida bile hafta sonu Dortmund'a karşı birisi orta diğeri geriye çıkardığı pas ile iki asist yaptı. Sabri herhalde toplam futbolculuk hayatında 5-6 asist yapmıştır. Eboue ise bunların tümünü yapan/yapabilecek bir oyuncu ama fizik ve psikolojik olarak bitik durumda.

Önümüzdeki sezon için önceliğimiz iki bek transferi olmalı.

ölüsü bile sabriden 10 kat iyidir. böyle bir adam kenarda bekletilemez.

eboue formda ve sayre degil belki ama sabriden hucum anlaminda cok daha verimli oludugu kesin. ver kaclari cok iyi yapior.teknigi cok iyi. orta yapmasini cok cok daha iyi yapior. sabri biraz daha hirsli ve hizli okadar. ligin finali yaklasdi oda kendine gelir artik yavas yavas. eboue gibi oyuncular final oyunculari

Eğer 4-3-1-2 ya da 4-1-3-2 gibi kanatsız bir sistemde oynayacaksak - ki Burak, Drogba ve Sneijder bizde olduğu sürece öyle olacak gibi görünüyor -

her iki kanat bekimizin de çok üst düzey olması şart. Üst düzey derken sadece isim olarak değil, fizik, kondisyon, sürat ve teknik olarak söylüyorum.

Bayern Munich ya da Alman Milli takım maçlarını izleyenler Lahm'ın katkısının farkındadır. Adam her maçı en az 1 asistle kapatıyor. Schalke'deki kıçıkırık Uchida bile hafta sonu Dortmund'a karşı birisi orta diğeri geriye çıkardığı pas ile iki asist yaptı. Sabri herhalde toplam futbolculuk hayatında 5-6 asist yapmıştır. Eboue ise bunların tümünü yapan/yapabilecek bir oyuncu ama fizik ve psikolojik olarak bitik durumda.

Önümüzdeki sezon için önceliğimiz iki bek transferi olmalı.

fizik iyi bir kamp döneminde kazanir eboue yine. psikolojik konusunda drogba abisi yardimci olur merak etmeyin

Bu sezon çok iyi oynuyoduda dün kötü oynadı diyemi eleştiriliyo :lol:

Dikkat edersen sadece dünkü performansını yetersiz buldum çünkü çok daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum.Ne kötü diye asılmasından yanayım ne de kötü oynadığı zaman gözden kaçmasından.En çok ihtiyacımızın olduğu mevkide oynuyor.

Potansiyelini ve yapabileceklerini hepimiz biliyoruz ama bu sene sanki bir isteksizlik var adamda çözemedim..

Gençler maçının ilk yarısında, çok fena yardırdı, eski Eboue'ye kavuşuyor muyuz derken, saçmasapan işler yaptı..Ama şu da var ki; bu adamın ölüsü bile oynar şu an bu takımda..

Bu arada Schalke'nin bekleri Uchida ve Fuchs'a feci derecede hayran kaldım, Fuchs 2.yarı oyuna girdi sol tarafı darmadağın etti, iyi ki ilk 11'de başlamamış dedim..Uchida'yı zaten anlatmaya gerek yok..İşte bize böyle bekler lazım..Ayrıca Farfan-Bastos ikilisi de muazzamlar, yani sırf şu adamların sağlı sollu tüm kanat oyuncularını paket halinde alsak acayip takım oluruz :D

Ulan anlamiyorum. O kadar iyi top oynuyorsun 2 mactir, taraftar o kadar seni seviyor, ama 2 tane hayatta olmayacak golleri sirf isguzarligindan attiriyorsun rakibe.

Futbolcu olmasa rahat stand up çı olurmuş :D

Seviliyosun değerini bil. :ayatollah:

Ah bide şu yere atlamaların olmasa...

bu sezon mental anlamda bitik eboue

sezon başı hadi dedik transferde kaldı kafası vs. lig bitiyor hala düzelecek eboue

aldığımız paradan fazlasına her türlü satılır şu an, özellikle 4-3-1-2 ye devam edilecekse bekler mutlaka değişmeli sezon sonu

bu sezon mental anlamda bitik eboue

sezon başı hadi dedik transferde kaldı kafası vs. lig bitiyor hala düzelecek eboue

aldığımız paradan fazlasına her türlü satılır şu an, özellikle 4-3-1-2 ye devam edilecekse bekler mutlaka değişmeli sezon sonu

Acik acik beli bu dedigin ! :yenieek: ama son iki mactir kendini toparlamis gibi bir görüntü cizdi insallah Drogba buna bir ceki düzen vermistir.. problem ne oldugunu da hic anlamadik gitti.. Hamit ile uyumsuzlugu mu acaba ters etki yapti.. ki son iki macta 10 kat daha cok paslasiyorlar Allaha Sükür. Bu futbol sezonun son mevsiminde yine istenilen seviyeye cikacagina gönülden inaniyorum.

Son iki maçtır çok iyi sinerjiye uymuş bozmayın saçma yorumlarınızla adamı... maç eksiğinden dolayı kondisyonu az.. ama Ebouenin 60 dk eboue gibi oynaması ligin altını üstüne getirir.arık tüm takm daha motive realle eşleşmek tüm yabancı oyuncuları mutlu etti.Ebouede dahil

Son maçlardaki performansı devam etmeli,gözle görülür bir yükselme var manuda...

Kendini toparlamış görünüyor. Son 3 maçta da çok iyiydi. Sadece kendi futboluna odaklanmalı. Fatih hoca da uyarmıştır. Önümüzdeki süreçte performansı çok önemli.

Süperdi yine hem istekli hem hırslı

Beğendim gayet iyiydi özellikle ofansif anlamda..

Geri
Üst Alt