#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Bugün yapılan antrenmanı izledim tesislerde adam 1 saniye durmuyor Selçuk'u yere düşürdü, Drogba'ya top attı sonra Drogba kovaladı bunu, Dany'e bir şeyler söyleyip durdu, Sneijder'in saçını bozup kaçtı :) , Melo bacaklarını açmış yerde ısınırken bacak arasına doğru topu atıyo falan adam hakkaten hiperaktif hiç rahat durmuyor birde kendine has bir hareketi var okçu gibi bir şey sürekli onu yapıp duruyordu :)

Takımın sabriyle birlikte neşe kaynağı böyle adamlar her takıma gerekli takım içi uyum için futbolu bırakana kadar durmasını isterim:)

893043_10151444259799652_1945187810_o.jpg

[video=youtube;xz7qWyZfI4k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xz7qWyZfI4k[/video]

bunun kontrati uzatilmali 1 sene kalmis

Bindirmeleri bekliyoruz ama savunmada da iyi oynaması lazım.

gununde oldumu reis ne yardiriyor sag taraftan be.

Aslında direkt sağ açık oynatacaksın,sağ bek sağlam olsa...

Sağ açık oynarsa o kadar rahat bindiremez ki.

Orası öyle tabi ama Eboue'nin bu seneki defans anlayışı bende hayal kırıklığı yarattı. Bindirme yaparken,arkada çok açık veriyor.Sanki adam hücumu daha çok seviyor.Tabii ki dar alanda o anlayışta nasıl olur yine de bilemesem de hücum organizasyonlarında daha çok göze batıyor bana.

Orası öyle tabi ama Eboue'nin bu seneki defans anlayışı bende hayal kırıklığı yarattı. Bindirme yaparken,arkada çok açık veriyor.Sanki adam hücumu daha çok seviyor.Tabii ki dar alanda o anlayışta nasıl olur yine de bilemesem de hücum organizasyonlarında daha çok göze batıyor bana.

Defansı çok güçlü değil belki ama açık oynarsa da bence çoğu kişinin beğenmeyeceği bir performans sergiler.

Tek sorunu defanstaki geri dönüsleri. Gidince neredeyse hic gelmiyor.

Fazla çıkmadı yine gömüldü ama defansif açıdan hata yapmadı fazla.

Geri
Üst Alt