#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Re: #27 Emmanuel Eboué

Eboue kendini kolay yere birakmasa keske tek olumsuz yani bu bunun haricinde uzaktan gördüğüm kadariyla müthiş sempatik sevimli ve karakterli ayrica sag bek gördü gozumuz uzun zaman sonra gidecek söylentileri vardo fatih terim IMPARATOR bidaki sene de beraber olacagiz dedi vidyoda sonlarda gs tv calisani diyorki eboue gs tv de calismak istiyor imparatora soyluyor IMPARATOR UN Cevabi muthis bizde kadroya giremedigi oynamadigi zamanlar calisir diyor birde ebouenin IMPARATORDAN bir anda cekindigini goruyorum bu beni cok mutlu etti imparatorun etkisi buyun takimin ustunde bir IMPARATORA bak birde aykut kocaman sekreteriyle samet yeteneksizine bak hakikaten bu ligin cok ustundeyiz

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

adam mac boyu rahat 20 kez Sagdan yardiriyor belkide kendini dinlendirmek icin yapiyodur..Webonun yapdigi hareket fauldu

Dünyadaki sayili ofansiv Sag beklerden biridir Eboue bence Top 3 dedir kendisi

iyiki bizde

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Fatih Hoca'nın dediklerine bakılırsa seneye de bizde

Kötü oynadığı maçlardan sonra çok ama çok sert eleştiriliyor burda.Ama kesinlikle Avrupa'nın en iyi 10 sağ bek oyuncusundan biridir Eboue.İnşallah kendisi minimum 2 sezon daha bizimle olur.:ayatollah:

936970_10151689958292526_1864228784_n.jpg

:ayatollah:

Neşe dolu bir futbolcu başlarda tanıyamadım kendisini ama futbol açısından... Kendisinin kalite dolu bir profesyonel olduğunu anladım o güçü bitmeyen bir afrika aslanı

Kendisinin çok üst düzey oyuncu olduğunu kabul etmekle beraber geçen seneki performansının düşük olduğunu düşünüyorum.Özellikle gençlerbirliği maçında ve fb maçında webonun kendisine faul yapmasına rağmen kendisini çok çabuk yere atması ve şu an aklıma gelmeyen bi kaç maç da daha bunu yapması en önemli sorunu.Umarım teknik ekip bu konuda kendisini uyarır.

[video=youtube;2xoNyFWK1BQ]https://www.youtube.com/watch?v=2xoNyFWK1BQ[/video]

Eboue sol bek, Hamit sağ bek olur mu ? :SS:

Kendine yere atip faul beklemeyi gerçekten birakmasi lazim. Bu sezon bu yüzden çok gol yedik. Yani hata yapsa veya gücü yetmese laf etmem ama bir futbolcunun en ufak temasta yere atlamasi saçmalik.

Ilk sezon cok iyiydi gecen sezon cok kotuydu ve ilk sezonun kredisini yedi . Yasi 30 . Paraya cevrilip Sener'in alinmasi yanlisiyim . Hem yabanci kontenjani hem yas hem performans acisindan .

Geri
Üst Alt