#27 Emmanuel Eboué

anca kendini yere atsın şaklabanlık yapsın takımda yeri yok sabri en azından umursamazlık yapmaz.karı gibi her maç kendini yere atıyor yeter be

Bir daha oynamasın. Sabri'yi izlemeye razıyım.

Yeter artik bu adamin yaptiklari istedigi kadar iyi oyuncu olsun. Boyle karaktersz her an maci satacak adam oynucagina Sabri oynasin daha iyi.

Kadikoydeki fener maci attin yere kendini.

Madrid deplasmani yedirdin golleri.

Genclerbirligi golu yedirdin yere duserek.

Ve en son bugun. Macin icine ettin.

Artik iyi bindirmede yapamiyorsun.

Tribun zamani ebue

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün genç takımda sağbek oynayan Can mıydı neydi. O çocuk oynasın daha iyi bee. Yeter artık.

Artık Galatasaray'da miladını doldurmuş futbolcudur kendisi. Arsenal'de de yaptığı benzeri saçmalıklar nedeniyle gönderilmişti. Bakalım Eboue beyin sıradaki gol yedirtme listesinde hangi maç var? Beşiktaş? Hiç şaşırmam.

ola çık git karaktersiz herif seni gözüm görmesin diğer taraftarlar sana söylediklerinde haklı hatta daha fazlasına layıksın sırf takımımın oyuncususun diye susuyorum defol başka takımda her pozisyonda karı gibi at kendini 15 takla at düşünce bir değil iki değil hep bu düşüşlerin gol oluyor geçen sene antalya maçı real maçları bu maç ve aklıma gelmeyen daha nice maçlar arsenal taraftarı sen gittğinde o kadar yıl oynamış adama niye üzülmüyorlar demiştim forumlarınnda şimdi iyi anlıyorum leşş

Adam sezon başından beri bağırıyor ben açık oynarım diye ama hocanın inadı inat Çek sağa eboue yi sola brumayı bi izle bakalım

yalan yere kendisini yere atmasindan dolayi yedirdigi bu kacinci gol , yabanci siniri dusunulerek kadrodan kesilmeli bence

Her şampiyonluktan sonra o aldığın mikrofonu al eline ve sor tüm stada ben nasıl oynadım diye. Sonrada valizini topla

gir kumda oyna diyeceğim orada düşersin ağzına başka yerlerine kum kaçar mazallah 8 takla attığın için en iyisi sen hiç bir yerde oynama !

Geri
Üst Alt