#27 Emmanuel Eboué

bu sene sonu sözleşmesi sona eriyor seneye olmamalı bu takımda orjinal sol bek olmamasına ragmen riera cok cok daha iyi

artık tribün vakti eboue.

10 sayfada bir gereksiz kendini yere atmasıyla ilgili eleştiri vardır herhalde. Disipline edilemeyecekse işimiz var.

Açık söylüyorum bu adamın oynadığı topa lanet olsun

tam bir sahtekar acilen kesilmesi ve devre arasında yolların ayrılması lazım bu takımda işi yok

bize herşeyden önce karakterli futbolcu lazım

bu adamın bizde stand up için bulunmadığını anlaması lazım.Sürekli çok neşeli takımın neşe kaynağı demelerinden bıktım.Top oyna be herif.

Sıktı artık yaptığın bu hatalar.Sabri oynasın sağ bekte en azından kapasitesi belli.Geçen seneden bu yana değişen birşey yok.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Madrid maçları. Hepsinde aynı hatayı yaptı ve 3 maçı da kaybettik. Gücün kuvvetin yerinde patates çuvalı gibi bırakıyorsun kendini yere, yapma şunu işte ya yapma. Çabala, savaş, mücadele et. Taraftar düşen topçuyu değil mücadele edeni sever, hala bunu anlayamadıysan ciddi bi sorun var sende.

Savunmada çok laubali ve gevşek. Çok çabuk kendini yere atıyor ve yere düştüğü vakit kalmak bilmiyor. Türkiye'de bu durum tolere ediliyor ancak bu seviyede ve hele hele Real Madrid gibi bir rakibe karşı büyük sıkıntılara yol açabiliyor malesef.

Gerçekten her türlü hakareti hakedecek biri bu maç yine saçma sapan hareketler yapacak bjk taraftarını delirtecek gerçi deplasmanlarda pek yapamıyor taraftar baskısından gaziantep maçıydı sanırım ilk maç bir anda yere yattı tam gollük pozisyona gidiyorduk sonra kendi kendini okşayarak tedavi etti zaten en büyük özelliği kendini okşayarak tedavi etmesi

o fizikle sıtma olsan iscoya karsı düsmezsin yazıklar olsun macın kırılma anıydı.

tribüne gitmeli. sabri oynasin bişey demicem ona. böyle rezil oynanmaz. çogu golde payin var. danyden daha berbattin. ama hoca seni yine oynatir. o formsuzmuşsun filan ona bakmiyor. sadee formsuzda degilsin laubalisin. vaden doldu gibi. yolun sonu görünyor

sabri oynasa hata yapsa derim arkadaş sabri yani bu. bu kadar. eboue olunca insan fazla şeyler bekliyor ama maalesef içler acısı halde. bize de her maç puan kaybettirmeye aday.

CL'de en kötü performans gösteren oyuncumuz olabilir. Ben bukadar vurdum duymaz berbat bir performans görmedim. Sabri'yi oynatsak en azindan iyi niyetiyle mücadele ederdi, bu bile Eboue'yi kesmesi icin bir nedendir..

Gecen sene de bir sürü uyduruk goller yedirdi. sezon sonu gönderip ileri - geri aksatmayacak iyi bir adam bulalim.

vallah abartmiyorum sabri oynasin bunun yerine

yabanci sayisini ebouden yana kullanank

Geri
Üst Alt