#27 Emmanuel Eboué

Her oyuncunun sorunları var..

Amrabat'ta futbol zekası olsa çok büyük oyuncu olabilirdi dün adam leş oynamasına rağmen ligde 2 asist yapabilirdi hiçbirşey yapmadan..

Amrabat'ın ne zaman yerde yattığını gördün ? Futbol zekası çok farklı Amrabat'ta o yok ama adam elinden geleni yapıyor. Eboue kendisinde olan yeteneklere ihanet ediyor.

Amrabat'ın ne zaman yerde yattığını gördün ? Futbol zekası çok farklı Amrabat'ta o yok ama adam elinden geleni yapıyor. Eboue kendisinde olan yeteneklere ihanet ediyor.

Bak kardeşim Eboue fazla profesyonel bir adam bir çok maçta öndeyken özellikle kasıtlı yatıyor bu takımı dinlendiriyor..

Arzulu coşkulu oynadığımız zaman he doğru mu yanlış ama bu işin bir profesyonelliği yani..

Bende taraftar olarak sinirleniyorum elbette ama dün öyle zaman çaldığını görmedim Eboue'nin..

Nasıl ki Antalya maçında kaleci Hakan 26.cı dakikada başladı zamana oynamaya biz taraftar olarak küfür ettik ama aslında Muslera'da Real maçında 0-0 bize yetse 10.cu dakika da ağırdan oynar bu iş böyle bir iş..

Bunları sindiremiyor olsakta futbolun içinde olan şeyler..

Bak kardeşim Eboue fazla profesyonel bir adam bir çok maçta öndeyken özellikle kasıtlı yatıyor bu takımı dinlendiriyor..

Arzulu coşkulu oynadığımız zaman he doğru mu yanlış ama bu işin bir profesyonelliği yani..

Bende taraftar olarak sinirleniyorum elbette ama dün öyle zaman çaldığını görmedim Eboue'nin..

O ayrı bu ayrı burda Eboue faul almak için yatıyor bunu her maçta yapıyor Gençler, Fb maçları en bariz örnekleri.

Eboue eğer yetenekleri kullanırsa bana göre Alvesten aşağı yanı yok.Ama 10dk oynuyor 15dk adeta uyuyor.En azından 70-75dk üst düzey oynasa Avrupanın en iyi sağ beklerinden biri olur.

Eboue kötü değil, hiç kötüde olmadı.

Önünde kimin oynadığı belli değil. Yanında kimin oynadığı belli değil.

Eboue-Semih

Hamit

Şu üçlü bile Eboue'yi rahatlatacaktır dizilişte.

Ancak dün Eboue'nin önünde bizim takımdan kimse yoktu, yanında da kısmen kimse yoktu adam bırakalımda kötü oynasın.

Golde hatası var oraya birşey diyemem.

Yabancı sınırından dolayı bu hafta tribüne gider. Sonrası kısmet

dany yine hata yapıyor bu adamın yaptığı hatada değil arkadaş topu ıskalasa yanlış pas atsa bu kadar zoruma gitmez bildiğin mücadele etmiyor ayakta kalmıyor nasıl ingiltere liginde oynamış bu adam

eboue nin pozisyonunda chedjou nasıl seyrediyor akıl alır gibi değil.en ufak bir mudahelde bulunmadı.ebouye kızıyoruz ama ben danny ve chedjouya daha çok kızıyorum

Geri
Üst Alt