#27 Emmanuel Eboué

adamin dislerini kirdilar hakem faul bile vermedi yoksa sivas'in koleksiyonuna bir kirmizi daha eklenecekti :)

eboue bildigin rezil kepaze .. adam yere yatmaktan insanlarda guvencini kaybetti .. Hakem gozunde , Tarafar gozunde .. \\

Dogru yanlis artik eboue yere dusunce ayirdi edemiyorum o yuzden her turlu bindiriyorum ...:)

eboue bildigin rezil kepaze .. adam yere yatmaktan insanlarda guvencini kaybetti .. Hakem gozunde , Tarafar gozunde .. \\

Dogru yanlis artik eboue yere dusunce ayirdi edemiyorum o yuzden her turlu bindiriyorum ...:)

Haklısın renktaş ama ilk yarıdaki penaltı pozisyonu skandaldı.Halis'in yerinde ben olsam ben de vermezdim ama hem yardımcı hem de ceza sahası hakeminin önünde oluyor skandal ötesi.Namussuzlar o penaltıyı vermeyen düdüğünü assın...

Kendini yere atma hastalığı yüzünden dün akşam ilk pozisyonda ağzını dağıttılar hakem faul bile vermedi ikinci pozisyondada adam ayağına çok sert bastı hakem yine tınlamadı.Boşa dememişler bir insanın adı çıkacağına canı çıksın...

Kendini yere atma hastalığı yüzünden dün akşam ilk pozisyonda ağzını dağıttılar hakem faul bile vermedi ikinci pozisyondada adam ayağına çok sert bastı hakem yine tınlamadı.Boşa dememişler bir insanın adı çıkacağına canı çıksın...

çoban kurt kuzu hikayesi vardır

ona benziyor...

-Tapatalk-

Önde daha etkili zaten sağ bekte oynadığında da geride hiç görülmüyor.

Kendini atma huyu olmasa çok klas adam aslında. Ama ikili mücadelelerdeki dayanıksızlığı soğutuyor kendisinden.

Öne dogru iyi arkaya dogru berbat. Hamit iyilesse ya, en azindan sag tarafta defansif daha iyi duruyoruz.

Su her "darbe" sonrasi yerde yatma huyunu bi birakamadin. Her mac en az 2-3 defa. Biz taraftar olarak soguyoruz, hakemler ne yapsin. Ben olsam bende faul olsa bile düsünürüm, bu simdi darbe aldi mi yoksa yine kendini yere mi atiyor diye.

yabancilari 3 kategoriye ayiriyorum..

3.kategori dany amrabat riera (futbolculukla alakasi olmayan, gönderilmesi gerekenler)

2.kategori eboue chedjou (is yapmiyor bunlara da yol verilebilir)

1.kategori muslera melo sneijder drogba, BRUMA (ben bu adama güveniyorum, zaten kadroda düzgün kanat yok OYNATILMALI ARTIK)

Geri
Üst Alt