#27 Emmanuel Eboué

1 maç iyi 10 maç kötü adam kafasında futbolu bitirmiş. İstediği zaman oynuyor defansif anlamda zaten yetersiz. Ocak gönderip yerine kaliteli bir sağ bek almak şart.

ben demistim bu sagbek baslarsa 4-1 yeniliriz diye, adam kazma cunku gelen giden geciyor, di Maria kac defa belini buktu, ofans olarak begenirim ama defans olarak bizim sagbekimiz olamaz seneye... orta sahanin saginda oynasin..

Devre arasında takimda mutlaka cok fazla degisiklikler olmasi gerekiyor. Onun icin en azindan bu pozisyon sezon sonuna kadar eboue ile goturulup sezon sonu yenilenmeli. As stoper, sol bek, kanat ve yedek kaleci, orta saha ve kanat transferleri öncelikli olarak devre arasi halledilmeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vaadesi doldu. 2 sene icin tesekkür ederiz. bukadar..

Sabr bundan ne kadar kötü oynayabilir ki ..En azından bunun gibi kendi kalesinin önünde saçma sapan paslar atmaz..Laubaliliğin kitabını yazdı adam..Zaten Arsenal böyle bir adamı 27 yaşında niye göndersin asıl orada uyanmamız gerekirdi.. Yetenek olarak Sagna'yı ezer geçer ama öyle bir mantalite var ki Sabri seviyesinde oynamasına neden oluyor

yabancı kontenjanı devam edecekse yeni sezonda elveda demek lazım. çünkü yetenekli olduğu kadar aynı zamanda disiplinsiz

Baslatmayin Sabri den, Sabri bundan beter, daha pas atamiyor, ama buda anlama gelmiyor ki Eboue yeterli oldugunu. Buna ne oldu anlamadim ilk sene mükemmel, ondan sonra resmen uyuyor macta, hadi gick tavir lari yere yatmasi filan anladik da, bu uyuma nerden cikti, her macta en az yaklasik 2 fena hata yapiyor, ve hep uyuyor. Hani Riera olsa dicem yasi, fizik olarak kaldiramiyor, bunda yam yam gibi fizik var, hiz var, hala rüyalarda. Bu oyniyagaina yeterince türk sag bek var, alin bitane oynattin

Sol da ki madene yüklenince Madrid,eboue'nin kanadından çok fazla gelmedi zaten.

Eboue ofansif olarak iyi hoşta, adamın asıl işi defans değil mi? Defansif olarak hiç yeterli değil. Kanadı her maç yol geçen hanına dönüyor.

Eboue hep böyle 1 maç iyi sonra yok, ofansif olarak etkili ama defansif olarak bitik.Devre arası göndermek kolay olmaz ama sezon sonu mutlaka gönderilsin.

Bu kadar çirkef adam görmedim kendi taraftarına bile söyletiyo ya bunları helal olsun, ilk fırsatta gönderilmemeli postalanmalı.

yaşlandıkça istikrar bozuluyor kafasında bir yığın sorun var belli ki ama Galatasaray tedavi merkezi değil.. ya kendini biran önce toplayacak yada Galatasaray yolu verecek. Bazen çok iyi bazen çok kötü olmuyor malesef, Eboue eski Eboue değil tavırları sıkmaya başladı , defans'ın altın kuralı vur ileri gitsin vur taca gitsin girme ekşına be Eboue'm savunamıyorum artık seni.

Bunu böyle giderse dünya kupasına da götürmezler.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Artık miladını doldurdu.İlk senesinde müthişti ama artık eski performansını yansıtamıyor.Sene sonuna kadar idare edip yerine iyi bir oyuncu bulmamız lazım.

Geri
Üst Alt