#27 Emmanuel Eboué

36 olacak adamı beğenmek zorunluğu yok. O bir buçuk sene içinde Drogba'ya verilen 10 Milyon rahatça genç bir oyuncuya bonservis bedeli olarak verilebilirdi.

İlla Bruma gibi duyulmamış tek yetenek olandan bahsetmiyorum. Mesela Lacina Traoré, Bony gibi oyuncular da var. Tabii Türkiye'ye gelmek isterler mi o başka. Ama Drogba'nın sözleşmesi uzatılmamalı. Eboué de sezon sonu gönderilmeliler. Artık vizyon ise genç , yetenekli ve kendini göstermek isteyen oyunculara doğru yönelmeliyiz.

Aaa Forum fenerli kaynıyor ya birader sen drogbayı nasıl beğenmesin sen kesin kuşsun. Drogbayı beğenmeyen herkes kuştur. Beynim bu kadar çalışıyor kusura bakma drogbayı beğenmek zorundasın

:DD iyi güldüm valla ama Drogbayı beğenmemeni kınıyorum bu demek değil ki sen kuşsun yanlış anlama:)

Ya adam drogbayı beğenmiyorum diye bana ergen şikeci atarlı kuş dedi ya. Ya bu adamların kafaya oksijen girmiyormu. Aziz nesin yüzde 60 demişti. Ne 60 ı ya ne 60 ı. Eğer yüzde 90 ın altındaysa bu sefer hakkaten kuş olayım

Ya adam drogbayı beğenmiyorum diye bana ergen şikeci atarlı kuş dedi ya. Ya bu adamların kafaya oksijen girmiyormu. Aziz nesin yüzde 60 demişti. Ne 60 ı ya ne 60 ı. Eğer yüzde 90 ın altındaysa bu sefer hakkaten kuş olayım

abartmış ama kuş olayına takılma bence forumun klasikleşmiş lafıdır o, birçok kişi birbirine diyor zaten,ben gülüp geçiyorum açıkcası:DD

Drogbayı beğenmemek Atarlı ergen şikeci kuş olmakmış. Kapasite bu kadar işte ben bu rezil adamla aynı takımı tutuyorum aynı ülkede yaşıyorum aynı nefesi soluyorum. Rezillik örneği bomboş bir insan. Senin olmayan beynini seveyim

zaten aynı takımı tutmuyoruz seninle dert etme kendine bu akşamki karşılamaya gitmeyi unutma sakın.ben senin sülaleni severdim ama neyse...

Ülkeden 1 sporcu yetişmezmiş. Sen uzaydamı yaşıyorsun. Afrikalıya saygı göstericem diye kendi ülkeni yerin dibine batırıyosun. Drogba Chelsea de oynarken drogbaydı artık futbolculuğu değil egosu konuşuyor. Hayran sayısı beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben şu an oynadığı futbola bakarım. Önce ülkene saygı duy sonra başkalarının hakkını savun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kac tane uluslararasi sporcu yetistirdin 10 yildir? Dopingciden sikeciden yalakadan gecilmiyor sporunda! Adamlarin yetistirdigi sporcularin basarilari seninkini 10 ile carpar.

Neymis Drogba'nin egosu konusuyormus. Sen bu adam olmasa gecen sene sampiyon olamazdin. Herif o kadar class bir futbolcu ki her buyuk mac 100%'unu veriyor. Sezon basi takim dokulurken Melo Muslera ile ayakta kalanlardandi. BJK derbisinde oynadigi futbol. Her onemli macta takima verdigi katki 100%!

Ulkeme saygi duyacakmisim, senmi ogreteceksin bana saygiyi. Gercekleri soylemenin neresi saygisizlik. Her yapilana heye mi diyecem. Sikeciye dopingciye sahip mi cikacam. Senin futbol milli takiminin kaptani irkci, basketbol kaptanin dopingci. Ne anlatiyorsunuz bana? Ne yaptik ki ulke olarak diger ulkereleri kucuk gorecegiz? Once bir seyler basarirsin ulke olarak sonra diger ulkelere yukardan bakarsin anlayacagim. Eeee oda yok. Cikmis afrikayi kucumsuyorsun.

Yabancı kuralında değisiklik olmazsa buyuk ıhtımalle seneye goremeyiz Eboue'yi

Kusura bakmada futboldan anlayan adam Drogbanin futbolculuğuna laf etmez. Drogba kim git bir arastir. Adamin hayran sayisi senin hayatin boyunca taniyacagin kişi sayisinin min. 20 kati.

Adamlara bak ülkeden 1 sporcu yetişmez gidip afrikalilara laf atarlar.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddiye almana gerek yok onu. Agüero'ya üst düzey degil, Toure ye üst düzey degil diyen futbol fakiridir kendisi.

Sezon Sonunda gitsin lütfen.

Simdi gitse bile bir sey demem....

Go away dostum. Adam 2011 2012 sezonunda futbolu birakdi hala bu takimda..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Turgut yürüyerek geçti bi pozisyonda resmen Hazard'ı düşünemiyorum.

Salih'i oynatalım kontenjanı kullanalım bare.

Şu adama artık tahammül edilmesin bu ne bir laubaliliktir yeter artık

Bu herif ne yapıyor ben anlayamıyorum rezilleri oynuyor Salih alındıysa girsin lanet olsun böyle yabancı oyuncu israfı resmen.

Yabancı sınırı diye ağlayacağımıza bu çöpü oynatmayalım! Yerine de Veysel'i alamadı ya bizim yönetim daha da diyecek söz yok...

Geri
Üst Alt