#27 Emmanuel Eboué

10 maç üst üste oynadığında 10'unda da farklı bir performans gösteriyor adam, Bir tanesinde 10 üzerinden 10'luk oynuyor diğerinde 10 üzerinden 1'lik diğerinde 10 üzerinde 8 sonra 10 üzerinden 2'lik falan bu kadar istikrarsız değişken bir performans olmaz.

Ligde şampiyonluk Avrupa'da istikrar isteyen takımda istikrarlı oyuncular oynar o yüzden sezon sonu postalanması hatta şimdiden gönderilmesi gerekiyor zaten elde ondan daha kötü olmayan ama yerli olan Sabri ve Salih var.

Sene sonunu beklemeden birilerine iteleyebilsek çok güzel olur.

Bacaklar gitmis bunda, kosacak, bir sey yapacak mecali yok. Yaslandigi icin midir, futboldan biktigi icin midir, kim bilir. O kadar yasli da degil ama. Gecenlerde 2006 CL finalini seyretmistim, Barcelona Arsenal, sahanin en iyilerindendi o macta. Simdiki haliyle kiyaslanmaz.

Sabri ve Balta yetersiz kabul ama kimse Eboue kadar ruhsuz degil,derhal gönderilmesi lazim

Dün T. doğan Şahin içinden geçti herifin maç boyu. Fizik ve mental açıdan sıfırı tüketmiş.

chelsea maçındaki performansını bekliyorum çok net. onun hariçi diğer maçlarda oynamasına gerek yok zaten

Geldiği ilk sezon çok iyiydi ama artık iyice antipatik olmaya başladı.Rezil bir performans sergiliyor.Turgut Doğan Şahin e karşı bu kadar çaresizse Hazard karşısında düşünemiyorum.

Turgut'u izliyorum Eboue karşısında ve Hazard geldikçe aklıma nefesim tıkanıyor.

37 yaşımdayım, çok ciddiyim eboue nin oynadığı kadar sağbekte oynarım. maaş falanda istemem, çok sevdiğim takımımda bedavaya oynarım

Ilk yilinda calim yedigi mac hatirlamiyorum.

Simdi ise yuruyerek geciyorlar. Takimin en rezil oyuncularindan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt