#27 Emmanuel Eboué

Defansif yönü zaten zayıf olan bir oyuncu hücumda da artık işi bitti. Her maç kendini bırakmaktan başka bir şey yapamıyor.

Eboue hucumda her zaman etkili bir oyuncuydu, savunmayi kaytarsa bile hucumda 3-4 iyi orta yapar, gider iyi kötü dönerdi, artik o vücüt kaldirmiyor o baskiyi.

Yollar ayrilir sezon sonu..

yok canım eboue artık bitti zaten yere yatıp kıvranmasından bıktık sene sonu yollar ayrılmalı

en başta gideceklerdensin ebouecim :crushed:

En son ne zaman oynadı bu adam?

Ne kadar antrenman da yapsan maç ritmini yakalaman lazım, atıp tutmaya gerek yok.

TFF nin saçma kuralı ve bu kuralı onayanların suçudur bu takımın hali de bireysel yabancıların kötülüğü de.

En son ne zaman maç oynamış olan bir adama laf edilmeden önce sürekli oynayan yabancıları + olarakda yerlileri eleştirmek daha doğru olur.

Eboue takımın en tecrubelilerindendir. CL'inde başarı isteniliyorsa takımda tutulmalıdır.

Tek dezavantajı maç oynayamaması.

Bana göre Chedjou da kötü oyuncu değil. Ama adamın oynayacağı şartlar mı desem(yanındaki adamla uyumu vs. sorunlar), oynamak istememesi mi desem bir türlü oturmadı.

En son ne zaman oynadı bu adam?

Ne kadar antrenman da yapsan maç ritmini yakalaman lazım, atıp tutmaya gerek yok.

TFF nin saçma kuralı ve bu kuralı onayanların suçudur bu takımın hali de bireysel yabancıların kötülüğü de.

En son ne zaman maç oynamış olan bir adama laf edilmeden önce sürekli oynayan yabancıları + olarakda yerlileri eleştirmek daha doğru olur.

Eboue takımın en tecrubelilerindendir. CL'inde başarı isteniliyorsa takımda tutulmalıdır.

Tek dezavantajı maç oynayamaması.

Bana göre Chedjou da kötü oyuncu değil. Ama adamın oynayacağı şartlar mı desem(yanındaki adamla uyumu vs. sorunlar), oynamak istememesi mi desem bir türlü oturmadı.
26.01.2014 tarihinde oynanan gaziantep maçında oynadı.

mayısta büyük temizlik lazım melo sneijder ve muslera dışında alayı gönderilmeli telles hajrovic ve 1.sınıf yabancı forvet olur seneye olmalı daha doğrusu

7.yabancıyada gerek yok tribüne transfer saçmalığı son bulmalı

Kafasında bitirmiş Eboue artık Galatasaray'ı. Oyundan çıkışı bile belli etti bunu.

Disiplinsiz, sürekli kendini yere birakiyor, öne gittikten sonra geri dönmüyor.

Hücumda iyi ama bu belirli maçda öyle; adam kendi maçlarini seçiyor.

Böyle oyuncu bizim takimimza yakismaz.

Derhal gitmeli , dünkü maça bakaraak konuşmuyorum sezon başından beri birtane adam akıllı maçı yok ! YETER burası hasta bakıcı yerimi .

Drogba ile bu keşke gitse dediğimde bazıları sövüyordu

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süreli sakatlığı filan da olmadı, şaşırtıcı derecede kilo almış gördüm, yeni bir kebap-baklava merkezi mi keşfetti nedir?!...Her haliyle salmış bu adam...

Geri
Üst Alt