#27 Emmanuel Eboué

Attığı golde deparını gördükçe gülesim geliyor. :D

Bursalıların elleri ayakları dolandı.

haketti inşallah olur sağ bekin bi maçta 1 gol 1 asist yapması normal bi durum değil ama Sneijderi yapacaklarya bunu yapmayabilirler Galatasaraydan 2 oyuncu olmasın diye o durum da var

Türkiye ligi olduğu için yapmayabilirler. Ama geçen hafta Filipe Luis ve Arda Turan'ı yapmışlardı. Aslında Melo'da hakediyor (2 asist) ama fazla olur.

Uyuz oluyorum dünkü spikere,Eboue'nin gol attığı pozisyonda geleneği bozmayıp 421421 defa Eboue dedi.Adam top her dürtüldüğünde topu dürten futbolcunun ismini söylemek zorundaymış gibi hissediyor.

Pabucun pahalı olduğunu anladın ebou efendi artık her maç iyi oynayacaksın yoksa forma aslanın ağzında

Sene sonu önce çecu sonra eboue yolcu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Es Es macinda banko 11 de, keske her mac gecenki mactaki gibi oynasa.

Gecen mac müthis oynadi, tam herkes ondan sogumusken hemde. Veysel ve Sabri bu aralar iyi oynasa bile Eboue Eskisehir macinda ilk 11 baslar.

Eboue iyi bir günde bütün takimi oyunu ile atesleyebilen bir oyuncudur. Iyi bir günde her oyuncuyu savunabilir, kötü bir günde ise gol yedirten bir oyuncudur.

Eboue iyi bir günde bütün takimi oyunu ile atesleyebilen bir oyuncudur. Iyi bir günde her oyuncuyu savunabilir, kötü bir günde ise gol yedirten bir oyuncudur.

Avatarindaki hiyarin dilinden söylenmis gibi okudum yazdigini. Bu hirboyu hic sevmem.

Şimdi düşündüm de puan farkı 1-2 ye düştüğünde veya eşitlendiğinde iş türk telekom arenaya kalınca takımda en çok güveneceğim isim kendisi olacaktır.Çünkü bu adam özellikle oyun sıkıştığında atağa çıkarken ne yapması gerektiğinde veya ceza sahası içinde nasıl hareket edilmesi gerektiğini çok iyi biliyor zaten fb,bjk ve ts maçlarında golleri var.Özellikle derbilerde ne yapmasını gerektiğini bilen bir oyuncu inşallah beni utandırmaz.

Formda olunca 2 kişilik oyunuyor, bütün kanadı tek başına idare ediyor ama istikrarsız. Kafada problemleri olmasa worldclass bir oyuncu olurdu.

Geri
Üst Alt