#27 Emmanuel Eboué

Bizimle birlikte Juventus, Roma, Fiorentina'da istemiş. :)

evet mental olaarak sorunları var professor x'e bi okutmak lazım

hikmet karaman olmasaydı mental ne demek bilmeyecektik hicbir zaman

Antalyaspor maçı ile değerin daha fazla anlaşılmıştır. Haftaya kadro'da kendine yer edinmesi lazım. Şu istikrarını da yakalarsan çok iyi olur.

Eboue candır ya..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kafasini koparip atsalar eğer elleriyle çime vuruyorsa yine inanmam o kafanin koptuguna o kadar 3 kagida girdi ki kimse inanmiyor artik.Gel gör ki istediğinde yardiriyor.

Bu adam ölse çürümeden inanmayacaksın ayrı konu ama takımdaki en etkili sağ bek oyuncusu olduğu dün bir kez daha anlaşıldı.

Çift kale maç sırasında teknik direktör Roberto Mancini, bir pozisyon sonrası yerde kalan Emmanuel Eboue'ye sembolik sarı kart gösterdi.

Fildişi Sahilli oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ufuk Ceylan'ı geçtikten sonra yerde kaldı. Mancini, yerden kalkmayarak penaltı bekleyen Eboue'ye doğru koşarak sarı kart çıkardı.

:disgust:

1902916_798534816826889_954018494_n.jpg

eboue chealse macına konsantre oluyordur.eboueden patlama beklıyorum o maçta

Chelsea maçında en güvendiğim isimlerden biri.Bu maçları gerçekten farklı oynuyor.Tecrübesini ve tüm kapasitesini yansıtıyor.Tabi ligde kötü olunca maç seçiyor yorumları oluyor ama ben çoğu zaman ligde de beğeniyorum, hücumda iyi işler yapabiliyor.

Üst derece bir performans göstereceğini düşünüyorum.Umuyorum bizleri yanıltmaz.Bu maçların adamı olduğunu bazen çok belli ediyor.

Chelsea maçında üst düzey oynasın yeter.

Herkesin aklına Bursa maçı geliyor geçmişi unutuyor.Az kızmadık Eboue'ye.Veysel savunmada hem daha sert hem daha dayanıklı.Zamanla oyun temposunu artırıp takıma alışınca daha iyi katkı verir.

Yoksa Eboue muazzam yetenekli ama iş ahlakı yok.Zaten böyle yetenekli bir adamın Arsenal'den bize gelmesinin sebebi de bu...

Çivi gibi çakar.

Geri
Üst Alt