#27 Emmanuel Eboué

oynamasi gereken macta oynamadi

bu oyuna sag taraftan aslan gibi bir eboue dusunuyorum da mac sonu 3 mu olurduk 5 mi bilmiyorum

-Tapatalk-

İlk yarı çok kötü oynadı. Kaç tane pas hatası yaptı sayamadım. 2. yarı iyiydi.

Veysel bundan iyidir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sezon sonu gönderilir artık epey yaşlandı ve kötü top oynuyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ileri ciktigi zaman hic dönmedi geri, devamli pas hatalari yapti, tek adam gecemedi, golüde bunun top kaybi sonrasinda yedik. Bütün mac Sabrinin girmesini bekledim.

İlk yarı takımın içine ettin.. Ne zaman iş işten geçti oynamaya başladın..

Valla Sabri ve Eboue arasından Sabriyi seçeceğim daha önce aklıma bile gelmezdi.

Eboue beni hayal kırıklığına uğrattı bunda psikolojik olarak maça iyi hazırlanmaması büyük etkendi.İkinci yarı toparladı ama bildiğimiz Eboue değildi.Sanırım bu sene miadını doldurdu.Sene sonuna yolcu.Zaten Veysel ve Salih bu yüzden alındı...BAri sene sonuna kadar elinden gelenin en iyisini yap Eboue...

Sabri oynasa daha kötü oynardı Eboue ile idare edeceğiz sezon sonuna kadar.

ebouenin bu maçta oynayacağı belli ama 2 haftadır kadroda yok mancinin bu tercihleri garip,bir hafta iyi oynayan adam ertesi hafta kadroda yok,savunma devamlı değişiyor ebouenin maç eksiği vardı ona rağmen çok koştu ama ilk golde direk hatası var

Ilk Yari les. Ikinci yari idare eder. Ama normal birsey adamlar 3-4hafta oynamiyor sonra gel sampiyonlar liginde oyna.Yok böyle birsey baska liglerde sadece bizim salak türk liginde olur.

Ama genede sene sonu bye.

Geri
Üst Alt